به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین رحیمی زاده، ظهر امروز در جمع کارکنان دستگاه قضائی یزد اظهار داشت: با توجه به فرهنگی که در بین خانواده‌ها حاکم است، زنان و کودکان بزه دیده از بیان اتفاق رخ داده به مراجع رسمی واهمه دارند و این موجب بروز آسیب‌های بیشتری در این زمینه می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با اشاره به اینکه بسیاری از افراد بزهکار با اطلاع از این مسئله به تکرار جرایم خود می‌پردازند، افزود: عدم گزارش به موقع بزه دیدگی افراد، به طور معمول دامنه آسیب را گسترش می‌دهد و کسی که بیش از همه متضرر می‌شود فرد بزه دیده است.

وی در مورد سو استفاده یک فالگیر از زنان عنوان کرد: اگر مرتبه اول حادثه اعلام شده بود، به طور قطع از ادامه اقدامات جلوگیری می‌شد و واهمه داشتن از بیان اتفاق در مراجع خاص باعث وقوع جرم بیشتر و سو استفاده از افراد متعدد دیگری شد.

رحیمی زاده تأکید کرد: نیازمند فرهنگ سازی در زمینه گزارش بزه دیدگی افراد به مراجع ذیصلاح به ویژه از سوی زنان و کودکان هستیم که مطمئن باشند به گزارش آنان در کمال محرمانگی و حفظ حیثیت آنان رسیدگی می‌شود.

وی اظهار داشت: در برخی کشورها نهادهای واسطه‌ای وجود دارند که شخص بزه‌دیده به راحتی آسیبی که به او وارد شده و مشکلات را مطرح می‌کند و مشاوره می‌گیرد و ما باید در نشست‌های علمی و همایش‌ها از جمله همایش پیشگیری از بزه دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی به دنبال تدوین سازوکار و پیشنهادهایی باشیم تا شخص بزه دیده با احساس امنیت و حفظ شأن و حیثیت خود مشکلات به وجود آمده را مطرح و مشاوره بگیرد و نهادهای مسئول نیز در زمینه جلوگیری از افزایش آسیب‌ها به بزه‌دیده کمک نمایند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1430358
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.