محمد انوری ، این اقدام را نمادی از توانایی نیروهای بومی شهرستان بیان کرد و روز پنجشنبه به ایرنا اظهار داشت: صفر تا صد راه اندازی این لوکوموتیو به همت نیروهای بومی این کارخانجات انجام شد.
وی افزود: با توجه به تحریمهای موجود، قطعات اصلی این لوکوموتیو در داخل کشور تولید میشود و بازسازی این دستگاه به صورت مهندسی معکوس صورت گرفت.
رییس کارخانجات تعمیرات لوکوموتیو راه آهن بافق با بیان اینکه این تیپ لوکوموتیوها با توان کششی بالا میتوانند روزانه بیش از سه هزار تن بار جابه جا کنند تصریح کرد: قادر هستیم با توجه به ظرفیت داخلی و متخصصان بومی، هر سه ماه یکبار یک دستگاه لوکوموتیو بازسازی و تحویل راه آهن دهیم.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت این لوکوموتیو ۲.۳دهم است که به ناوگان راه آهن افزوده میشود خاطرنشان کرد: لوکوموتیو یاد شده، آخرین دستگاه از ۴۹ لکوموتیو نزد کارخانجات است که در مدت چند روز آینده در اختیار بخش باری راه آهن قرار میگیرد.
انوری، توان کششی این لوکوموتیو را ۴۲هزار کیلوگرم بیان کرد و ادامه داد: اغلب فعالیتهای مرتبط با نگهداری و تعمیرات آن در حوزه شهرستان بافق، شهرک صنعتی و کارگاههای توسعه یافته انجام میشود.
رییس کارخانجات تعمیرات لوکوموتیو راه آهن بافق افزود: برخورداری از تکنولوژی روز دنیا و سیستم کنترل پیشرفته از ویژگیهای این نوع از لوکوموتیوها است.
وی با بیان اینکه لوکوموتیوها از سرمایه های اصلی صنعت حمل و نقل ریلی است، تصریح کرد: لوکوموتیوها نیازمند مراکز نگهداری و تعمیرات است که این مهم در مناطق پرترافیک حمل و نقل ریلی کشور از اهـمیــت بسزایی برخوردار است.
هم اکنون ۶۰۰ کارگر در این کارخانه مشغول به کار هستند و بیش از ۲۰ درصد تعمیرات لکوموتیو راه آهن جمهوری اسلامی را انجام میدهند.
راه آهن بافق در مسیر پنج راه ریلی تهران، بندرعباس، مشهد، تهران و زاهدان قرار دارد.
روزانه بیش از ۱۰ رام قطار باری و مسافربری از بافق عبور میکند و مرکز این شهرستان ۵۰ هزار نفری در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.