سعیده بهادرزاده روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان افزود: خوشبختانه با تلاش، همت و پیگیری فرهنگیان، مدارس و اولیای دانش آموزان پوشش حداکثری شبکه شاد در استان یزد را شاهد هستیم و فقط ۶ درصد جمعیت دانش آموزی هنوز به این شبکه نپیوسته اند.

وی ادامه داد: این تعداد نزدیک به هشت هزار نفر را شامل می‌شود که عمدتا در ناحیه یک و دو شهر یزد قرار داشته و بخش زیادی از آنها دانش آموزان اتباع بودند که در پیگیری انجام شده بخشی از آنها به کشور خود مهاجرت کردند البته بخشی از این جمعیت را مناطق عشایر و روستایی نیز در برگرفته که برای همه آنها تمهیداتی اندیشیده شده و اجرایی شده است.

بهادر زاده افزود: در این راستا برنامه ریزی برای آموزش این تعداد  دانش آموز در دستور کار قرار گرفت و کارگروه‌هایی با حضور راهبران و سرگروه‌های آموزشی به تعداد ۲۰ راهبر تشکیل شد تا تولید محتوای الکترونیکی اقدام کرده و دانش اموزان به سه سطح دسته بندی شدند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد گفت: گروهی از دانش آموزان به آموزش مجازی دسترسی نداشتند اما می‌توانستند از شبکه ملی آموزش استفاده کنند البته در این کنار این آموزش‌ها معلم نیز از طریق ارتباط تلفنی در جریان اقدامات دانش آموزان قرار می‌گیرد و علاوه بر فعالیت و اقدام معلم، راهبرهایی در قالب طرح صدای معلم نیز همکاری دارند.

بهادرزاده افزود: قریب سه هزار دانش آموز به شبکه آموزش دسترسی نداشتند که از این تعداد ۱۵۴۰ نفر هیچ گونه امکاناتی برای آموزش نداشتند لذا برای آنها درسنامه به صورت مکتوب و خودآموز تهیه و با رعایت نکات بهداشتی بین آنها توزیع شد و از طریق راهبران آموزشی وضعیت آموزش آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: ۱۴۹۵ نفر از  دانش آموزانی بودند که امکان دسترسی به شبکه آموزش را نداشتند اما در منزل دستگاه سی دی پلیر را در اختیار داشته که علاوه بر درسنامه، کلیه فیلم‌های شبکه آموزش و فیلم‌های تولید شده توسط سرگروه‌های آموزشی استان به آنها ارائه شد اما سعی شده ارتباط معلم با دانش آموزان حفظ شود و معلم نباید دانش آموز را رها کند و معتقدیم برقراری ارتباط عاطفی با دانش آموز در این مقطع بسیار مهم است.

بهادرزاده گفت: حداکثر پوشش آموزشی برای دانش آموزان ابتدایی در استان فراهم شده اما بخشی هم که عمدتا دانش آموزان از اتباع خارجی هستند با توجه به مهاجرت قابل دسترس نبودند لذا آموزش‌ها تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد و درسی حذف نخواهد شد و در سه سطح ملی (شبکه آموزش)، استانی (سرگروه های استانی) و مدرسه ای در حال انجام است و آزمون‌های پایان سال تحصیلی در تمام دوره‌های ابتدایی به صورت توصیفی انجام خواهد شد.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد اظهار داشت: اولین شورای آموزش و پرورش استان پس از بحران کرونا با حضور استاندار تشکیل و مقرر شد مبلغ دو میلیارد ریال از طرف شهرداری دستگاهی خریداری شود برای تولید محتوا جهت دانش آموزانی که هیچ دسترسی به فضای مجازی ندارند تا آموزش صرف درسنامه کاغذی نباشد.

وی با اشاره به دغدغه خانواده‌ها در راستای دسترسی فرزندانشان به محتواهای فضای مجازی از طراحی اپلیکیشن شاد توسط ورازت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: ارتباط بهتر با معلم، ارتباط منسجم و سیستماتیک، مستندسازی فعالیت دانش آموزان، رصد بهتر فعالیت آنان و ... از اهداف طراحی این نرم افزار بود که با مشکلاتی همراه بود ولی خوشبختانه به تدریج این موانع و مشکلات رفع و به مرور بهتر خواهد شد.

بهادر زاده ادامه داد: امیدواریم با رایزنی هایی که در حال انجام است، اینترنت رایگان برای اپلیکیشن شاد در نظر گرفته  شود تا دغدغه والدین در این زمینه و هزینه‌های جنبی آموزشی مرتفع شود.

وی از راه اندازی کانال «تربیت اثربخش» در نرم افزار ایتا خبر داد و گفت: مطالب مربوط به درس نامه‌ها، فیلم‌های آموزشی، نمونه سوالات و فعالیت‌های هنری و ورززشی که می‌تواند به دانش آموزان کمک کند تا این دوران را به راحتی بگذرانند، گنجانده شده و حتی خانواده‌ها نیز فراموش نشدند به نحوی که فایل‌های مشاوره، چگونگی برخورد با ترس و اضطراب دانش آموزان، مدیریت بهتر در این دوران و... و. قرار داده شد.

بهادر زاده با اشاره به راه اندازی پویش‌هایی در این دوران گفت: پویش افزایش مهارت خواندن و نوشتن با عنوان «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» تشکیل و فایلی از قصه های کوتاه در اختیار دانش آموزان قرار گرفت، همچنین پویش سپاس معلم، جشن مهدوی و جلوه های ایثار در این مدت راه‌اندازی شده است.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به اجرای طرح آموزش مبتنی بر پروژه در سال تحصیلی گذشته در نواحی یک و دو یزد گفت: این طرح در صورت عادی شدن شرایط در همه نواحی اجرایی خواهد شد.

وی تشکیل شش کارگروه کیفیت بخشی برای ارتقاء آموزش‌ها در استان را از دیگر اقدامات دانست و اظهار داشت: کارگروه بازی و یادگیری، اختلال یادگیری، ارزشیابی توصیفی، سواد خواندن و نوشتن و سواد مالی، فناوری در آموزش و تکالیف مهارت محور از آن جمله است.

در پایان این نشست و از طرف خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان یزد با اهدای یک جلد کلام الله مجید از همکاری رسانه ای سعیده بهادرزاده، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد تجلیل شد.

هم اکنون ۸۲۲ مدرسه ابتدایی در استان یزد وجود دارد و ۱۴۱ هزار و ۵۵۸ دانش‌آموز در ۵۶۱۷ کلاس درس در مقطع ابتدایی مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.