آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی افزود: در حال حاضر و با توجه به نزدیکی ماه رمضان، باید برنامه های کمک کوتاه مدت برای این ایام در دست اقدام داشته باشیم ولی نباید از برنامه‌های میان مدت و بلند مدت غافل شویم.

به گزارش عصر پنجشنبه دفتر امام جمعه یزد ، وی  در جمع مسوولان رزمایش مواسات ادامه داد: در حوزه توزیع غذا و افطاری‌ باید مدیریت لازم صورت گیرد که در تمام استان و با محوریت مساجد و محلات ، کار کاملا بهداشتی باشد و هم تمام افراد به ویژه نیازمندان از آن استفاده کنند.

امام جمعه یزد با بیان اینکه لازمه این موضوع هماهنگی بین خیران و افرادی است که در این حوزه کار می‌کنند گفت: باید هماهنگی لازم صورت گیرد که بتوانیم تمام افراد جامعه را در برنامه کمک‌ها تحت پوشش قرار دهیم.

ناصری یزدی خاطر نشان کرد: یکی از مشکلاتی که این روزها خیلی از افراد با آن مواجه شدند بحث اشتغال است که حتما باید برای آن برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد.

وی تصریح کرد: در ارتباط با سبک این نوع برنامه‌ریزی‌ها و نحوه کمک کردن‌ها باید برنامه‌ریزی خاصی داشته باشیم چرا که همیشه نمی‌توان کمک‌ها را به صورت حضوری و در قالب اهدای بسته‌های معیشتی انجام دهیم.

امام جمعه یزد یادآور شد: در این حوزه باید چند کار را انجام دهیم که اولین مورد آن شناسایی دقیق نیازمندان و نیازهای آنهاست تا بتوان هم کمک‌ها را به درستی انجام دهیم و هم آبروی آن‌ها را حفظ کنیم.

ناصری یزدی ادامه داد: علاوه بر این باید جنبه مردمی کمک‌ها هم حفظ شود تا زمینه تداوم آنها فراهم شود، اگر جنبه مردمی را حفظ نکنیم قطعا در یک مدت کوتاه می‌توان کار انجام داد و ادامه‌دار نیست.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با بیان اینکه دولت به تنهایی نمی‌تواند همه مشکلات را رفع کند گفت: کمک‌های مردمی باید به گونه‌ای باشد که باری را از دوش دولت بردارند تا دولت بتواند مدیریت لازم برای رفع مشکلات فراهم کند.

امام جمعه یزد ادامه داد: در این رابطه لازم است کمیته فعالیت‌های مردمی و کمیته اشتغال در ستاد قرارگاه مواسات تشکیل شود و بتوانیم زمینه بهبود فعالیت‌ها را فراهم کنیم.

به مناسبت رزمایش مواسات ۱۰ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان استان توزیع شد .

شنبه ششم اردیبهشت‌ماه جاری در تقویم ایران نخستین روز ماه رمضان ۱۴۴۱هجری قمری ذکر شد.

 یزد حدود ۲ هزار و ۵۰۰ مسجد دارد و  این استان یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در ۲۱شهر و بقیه در روستاها زندگی می‌کنند.

همچنین رییس  مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ظهر پنجشنبه اعلام کرد: تاکنون ۸۷ هزار و ۲۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۹۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد فوتی ها به  پنج هزار و ۴۸۱ تن رسید.

کیانوش جهانپور بیان کرد: از دیروز تا ظهر امروز( چهارم اردیبهشت ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی هزار و ۳۰  بیمار جدید مبتلا به کووید - ۱۹(کرونا) در کشور شناسایی شدند .

وی گفت: تاکنون ۶۴ هزار و ۸۴۳ نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شدند و سه هزار و ۱۰۵ نفر تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت اظهارکرد: تاکنون ۳۸۹ هزار و ۵۰۷ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ انجام شد.

وی بیان کرد: گرچه شاهد نزول تدریجی موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا هستیم، اما قطعا باید بهداشت عمومی و فردی رعایت شود و لغو تردد و سفرهای غیرضروری هم در دستور کار باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.