محمد علی طالبی روز پنجشنیه در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری افزود: برای ایجاد اشتغال مولد و مفید به خصوص در سال جهش تولید به کسب و کارهای جدید نیاز است.

وی با اشاره به اینکه دانش و نیروی انسانی ماهر در استان وجود دارد ادامه داد: برای جهش تولید و ایجاد اشتغال باید دوره‌های مهارت آموزی روز به روز بر حسب نیاز گسترش یابد.

این مسوول اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا و از بین رفتن کسب و کارها، شورای اشتغال باید جدی‌تر عمل کند و دستگاه‌ها در حوزه اشتغال برنامه قابل قبولی را ارائه دهند.

طالبی تاکید کرد: جذب نیروهای دانشگاهی و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها برای تولید و اشتغال بسیار ضروری و حیاتی است و تحقق آن به همکاری و پیگیری نیاز دارد .

همچنین مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد گفت: اولویت امسال با توجه به نامگذاری سال به نام سال جهش تولید، توجه به مشاغل خرد و خانگی و کسب و کارهای اینترنتی و نوین با ارائه آموزش‌های مناسب است.

محمد حسین ریاحی افزود: بدون شک با آموزش مناسب می‌توان توانمندی را افزایش و در نهایت بهره‌وری را ارتقا داد و برای رسیدن به اهداف همه باید همکاری کنند.

یزد به عنوان چهارمین استان توسعه یافته صنعتی، فعالیت کارخانه‌ها و کارگاه‌های مختلف تولیدی، دومین استان معدنی و تبدیل به قطب صنعتی موجب حضور کارگران سایر مناطق ایران به این منطقه شده است.

بر اساس آمارهای کشوری، یزد با سهم ۱.۳ درصد از جمعیت و سهم ۴.۴ درصد تولید ناخالص داخلی، دومین استان معدنی، چهارمین استان توسعه یافته صنعتی و هشتمین استان برتر کشور محسوب و ۸۰۰ قلم کالای تولیدی آن به ۹۳ کشور صادر می‌شود.

بر اساس آخرین آمار رسمی، مهاجرپذیرترین استان‌های کشور به ترتیب، تهران، البرز و یزد هستند و یزد از نظر نرخ خالص مهاجر وارد شده به استان نسبت به کل جمعیت، بعد از سمنان و البرز در جایگاه سوم قرار دارد.

استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.