محمدباقر قائمی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهارداشت: کارکرد دستگاه برای انسان ارزیابی سطوح الکترولیت برای مشخص سازی نبود تعادل‌های متابولیکی و اندازه گیری عملکرد قلب و کلیه افراد است.

وی افزود: الکترولیت‌های اندازه گیری شونده شامل عناصر و ترکیبات سدیم ، پتاسیم ، کلرید و بی کربنات است ، که در محیط‌های بیمارستانی و آزمایشگاهی مرجع و همچنین مجموعه‌های نقطه مراقبت و قابل استفاده است .

 این مسوول اضافه کرد: دستگاه یادشده از جمله تجهیزات آزمایشگاهی است و برای نمونه‌های پلاسمای خون ، سرم یا آنالیز ادرار بیماران نیز استفاده می‌شود.

قائمی  با بیان اینکه هدف تست دستگاه الکترولیت آنالایزر گوناگون است ،افزود: می‌خواهد سرم ، خون کامل یا پلاسمای خون افراد باشد یا نمونه ادرار و نمونه‌های مایع دیالیز ، به هر حال این دستگاه قدرت این را دارد که به شکل مستقیمی هیدراسیون آن‌ها را مورد ارزیابی قرار دهد و قدرت عملکرد آن به عنوان یک ابزار پزشکی بالاست.

وی بیان کرد: همچنین دستگاه یادشده توانایی کشف یون‌های نمکی معدنی و مواد ریز یون‌های کلسیم معدنی و غیره را دارد.

رییس بیمارستان بافق خاطرنشان کرد: با بهره گیری از این دستگاه لزوم مراجعه بیماران و ارسال نمونه های آزمایشگاهی به شهر یزد مرکز استان رفع شد.

 رییس شبکه بهداشت و درمان بافق هم به ایرنا گفت:  سال ۹۸ یک دستگاه « ویدئولارنگوسکوپ »از سوی مدیرعامل مجتمع معدنی و صنعت آهن و فولاد بافق به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان به بیمارستان اهدا شد.

دکتر  مسعود دانشی افزود: این دستگاه قادر به تشخیص سرطان‌های حنجره، سرطان قاعده زبان، سرطان و پولیپ سینوس‌ها و انتهای بینی، ندول تارهای صوتی و خشونت صداست که با بهره برداری از آن مراجعه بیماران به مرکز استان کاسته شد.

وی ضمن قدردانی از خیران حوزه سلامت تصریح کرد: تجهیز و توسعه بیمارستان به عنوان قطب درمانی منطقه لازم است مورد توجه خیران عزیز قرار گیرد و از سوی روحانیان  و اصحاب رسانه در این زمینه فرهنگ سازی شود.

بیمارستان ولیعصر بافق سال ۱۳۶۹ خورشیدی با ۱۲ تخت، پنج پزشک عمومی، متخصص زنان و زایمان  و یک جراح فعالیت خود را آغاز کرد.

هم اینک به غیر از متخصص مغز و اعصاب بقیه تخصص‌ها به صورت پاره وقت و تمام وقت در خدمت بیماران شهرستان‌های بافق، بهاباد، منطقه نوق رفسنجان و شهرستان کوهبنان کرمان است.

همچنین عملیات ساخت یک بیمارستان ۹۶ تختخوابی در سایت کنونی با پیشرفت ۴۵ درصد و پیش‌بینی ۱۰۰ میلیارد تومان در حال اجراست که با راه اندازی آن بافق به قطب گردشگری سلامت منطقه تبدیل می‌شود.

کمبود اعتبار و نقدینگی از عمده مشکلات و آهنگ کند پیشرفت و تکمیل بیمارستان است که توجه ویژه مسوولان استان و کشوری را می‌طلبد.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.