آیت‌الله محمدرضا ناصری روز شنبه در نشست قرارگاه رزمایش کمک مومنانه افزود: اینکه بخواهیم به صورت مداوم درب منزل نیازمندان رفته و به آنها کمک کنیم ممکن است عزت نفس آنها خدشه دار شود و یا اینکه مردم ببینند و این موضوع اصلا درست نیست.

وی با تاکید بر اینکه این موضوع در مورد افطاری ماه مبارک رمضان صدق نمی کند ادامه داد:  در این ماه با توجه به سفارشی که در مورد افطاری دادن شده مشکلی برای توزیع نیست و می‌توان اقدام به توزیع کرد ولی سایر خدمات رسانی‌ها باید به نحوی باشد که احترام آنها حفظ شود.

امام جمعه یزد تصریح کرد: این نوع کمک‌ها می‌تواند به صورت واریز نقدی به حساب‌ها انجام شود و یا اینکه کارت‌های بانکی به آنها داده شود و از این طریق کمک‌ها را دریافت کنند.

ناصر یزدی اظهار کرد: در مرحله بعدی باید اقدام به سرمایه‌گذاری برای ایجاد اشتغال و درآمد پایدار برای افراد کرد، در این عرصه باید به صنایع خرد از جمله تولید پوشاک توجه کرد و جلو  واردات و قاچاق را گرفت.

نماینده ولی‌فقیه در استان با بیان اینکه مردم ایران همیشه پای کار کمک به یکدیگر هستند افزود: تنها کافی است یک برنامه‌ریزی درستی صورت گیرد تا بتوان برای توزیع و جذب کمک‌ها ساماندهی داشته باشیم.

ناصری یزدی گفت: این اقدام می‌تواند زمینه‌ای فراهم کند که در آینده هم با استفاده از همین ظرفیت در راستای رفع مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف استفاده شود.

همچنین فرمانده سپاه الغدیر گفت: بسیج کشور رزمایش کمک مومنانه را برای دوران شیوع کرونا طراحی کرده که در استان‌های مختلف برگزار می‌شود.

سرهنگ رضا پورشمسی افزود:برای رزمایش فعالیت تبلیغاتی تولید و نشست خبری برگزار شد و تمام رسانه‌ها به صورت کامل به پوشش خبری اخبار این رزمایش پرداختند و تاکید صورت گرفت که با محوریت نماینده ولی فقیه در استان انجام شود.

فرمانده سپاه الغدیر با بیان اینکه در حال حاضر سه مرحله برای رزمایش کمک مومنانه طرح ریزی شده گفت: مرحله اول این رزمایش دوم و سوم اردیبهشت و همزمان با سالروز تاسیس سپاه، ۵ هزار بسته معیشتی در استان یزد توزیع می‌شود.

پورشمسی اظهار کرد: مرحله دوم این رزمایش را نیمه ماه مبارک رمضان و مصادف با سالروز ولادت با سعادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و مرحله سوم نیز پیش از عید سعید فطر برگزار می‌شود.

همچنین رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان یزد بر ضرورت انسجام‌بخشی ظرفیت‌ها برای جذب و توزیع کمک های مردمی در دوران شیوع کرونا تاکید کرد.
حجت‌الاسلام رضا شریفی افزود: لازم است کمیته‌های ذیل قرارگاه مواسات تشکیل و به ویژه کمیته مردمی برای جذب کمک‌های مردمی و جلوگیری از موازی‌کاری فعال شود.
وی تصریح کرد: در برخی موارد مشاهده می‌شود که به برخی خانواده‌ها از سوی چند نهاد و خیر کمک بسته معیشتی را دریافت کردند ولی برخی دیگر از محرومان بسته کمکی دریافت نکردند.
این مسوول گفت: موضوع اهمیت انسجام بخشی به کمک های مردمی، خیری و نهادهای مختلف را دوچندان می کند و لازم است تمام کمک ها تحت نظارت و مدیریت قرارگاه مواسات انجام شود.

همچنین مدیرکل تبلیغات اسلامی یزد با تاکید بر اینکه کمک های قرارگاه مواسات دارای پیوست فرهنگی باشد از آمادگی این اداره‌کل برای ایجاد مراکز نیکوکاری در تمام مساجد خبر داد.
حجت الاسلام علیرضا نجیمی افزود: برخی از مساجد  در حال حاضر مراکز نیکوکاری فعال دارند و برای سایر مساجدی که این مراکز را ندارند هماهنگی لازم انجام می‌شود تا با تاسیس این مرکز زمینه جذب کمک‌های مردمی فراهم شود.
وی تصریح کرد: تاسیس این مراکز نیکوکاری می‌تواند زمینه شناسایی هرچه بهتر نیازمندان در سطح شهرها را فراهم کند و در حوزه توزیع کمک‌هاریال مشارکت‌های لازم را انجام دهند.
این مسوول گفت: نکته دیگری که در ظرفیت این مراکز باید به آن اشاره شود، هدایت کردن کمک‌های خیری و زمینه‌سازی برای مشارکت مردم در این عرصه است.
نجیمی بر ضرورت برخورداری کمک‌های مردمی از پیوست فرهنگی تاکید کرد و گفت: اگر کمک‌ها بدون پیوست فرهنگی باشد تاثیرگذاری لازم را به دنبال ندارد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.