مرتضی سعیدی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این مبلغ در اجرای مدیریت طرح های مراتع ، کنترل روان آب و همچنین بیابان زدایی هزینه شد.
وی اظهارکرد: در حوزه های غرب و حوزه علی آباد ، بسته به فیزوگرافی منطقه، نوع خاک ، پوشش گیاهی ضعیف و همچنین بارش های مناطق بیابانی به ویژه در فصل بهار باعث تولید روان آب در منطقه به سمت مناطق مسکونی و صنعتی پایین دست می شود.
سعیدی ادامه داد: برای جلوگیری از خسارت ناشی از سیل در مناطق پایین دست طرح هایی در ۲ حوزه شامل مدیریت و کنترل روان آب در قالب طرح بیابان زدایی اجرا شد .
وی بذرکاری در هزار هکتار مراتع با استفاده از بذر گیاهان بومی و ۶۲۰ هکتار عملیات بیولوژیک (۵۰۰ هکتار ذخیره نزولات توام با بذرکاری ، ۷۰ هکتار کپه کاری و ۵۰ هکتار بذر پاشی) را از دیگر قعالیت ها برشمرد.
رییس منابع طبیعی ابرکوه خاطر نشان کرد: در راستای مدیریت مراتع و تامین آب شرب دام ساخت چهار باب آب انبار و آبشخور دام در این ۲ حوزه آغاز شد .
وی یادآور شد :حفظ و توسعه پایدار منابع طبیعی نیاز اساسی جامعه است که این امر نیاز به مشارکت ، همکاری و همیاری مردم دارد و آنها باید در حفظ و نگهداری منابع طبیعی کوشا باشند.
۴۸۰ هزار هکتار از عرصههای منابع طبیعی شهرستان ابرکوه شامل اراضی بیابانی، کویری و مرتعی است که با توجه به شرایط اقلیمی ۲۴۳ هزار هکتار آن اراضی بیابانی و ۲۳۷ هزار هکتار نیز مرتع است .
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.