محمود شاکری شمسی دوشنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس برآوردهای اولیه از این میزان خسارت، ۹۷۰ میلیارد تومان مربوط به بخش کشاورزی است، ۱۸۰ میلیارد تومان خسارت سیل، و بقیه هم مربوط به توفان، سرمازدگی و بارش تگرگ است .

وی ادامه داد: بیشترین خسارت مربوط به خطوط برق رسانی، زمین‌های باغی،  زراعی و سردرختی‌ها، قنات، راه‌های ارتباطی ، مکان‌های مسکونی، مراتع ، دام و طیور، آبزیان ، گلخانه‌ها و سازه‌های کشاورزی است.

این مسوول اظهار کرد: کار بررسی و ارزیابی مجموع خسارت‌ها در تمام مناطق استان توسط کارشناسان در حال بررسی است که در مرحله بعدی اطلاع رسانی می‌شود.

شاکری شمسی خاطرنشان کرد:  این خسارت‌ها مربوط به ۱۰ شهرستان‌ به خصوص مناطق روستایی است امیدواریم برای جبران آن اقدام‌های مناسب به عمل آید .

از ۱۱۴ هزار هکتار اراضی قابل کشت استان یزد  ۳۳ هزار و ۱۵۱ هکتار ( ۲۹ درصد) زارعی و ۸۱ هزار و ۱۶۴ هکتار ( ۷۱درصد) به کشت محصولات باغی اختصاص دارد.

 مجموع اراضی قابل کشت استان ۱۷۰ هزار هکتار است که به دلیل تداوم خشکسالی و تغییر الگوی کشت و کشت گیاهان کم آبخواه هم‌اکنون ۱۱۴ هزار هکتار آن زیرکشت قرار دارد.

همچنین سطح زیرکشت گلخانه‌های استان ،  یک هزار و ۶۹۳  هکتار با تولید سالانه ۴۹۰ هزار تن محصول  است و در تولید این محصولات،  یزد با  ۲۲ درصد تولیدات کشور، رتبه دوم را در این بخش داراست.

استان یزد با ۱۰ شهرستان ، ۲۱ شهر و هزار روستا و آبادی دارای سکنه ،یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد .

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.