مشکلات معابر شهری و روستایی میبد در طول سال و حتی در زمانهای غیر بارانی هم وجود داشته و دارد و آسفالت های نامناسب موجب دلخوری شهروندان و روستانشینان شده اما بارشها وضعیت را بحرانی‌تر می‌کند.

فضای مجازی نیز این روزها محل گلایه‌ شهروندان شده و آنها با ارسال تصاویرآبگرفتگی خیابان‌ها و معابر شهر، از وضعیت موجود ابراز ناخرسندی کرده اند.

یکی از شهروندان با شکایت از وضعیت آسفالت منطقه بیده شهرک فجر طی پیام خود از شهرداری آسفالت کردن این منطقه را درخواست کرده‌ است.

شهروندی دیگر در پیامش آورده‌ امیدوارم مسوولان شهر با توجه به هشدار مدیریت بحران استان سلیقه‌ای عمل نکنند و پایبند به قانون باشند و رودخانه‌های فصلی شهر را بنا به دلایلی ازجمله کمبود زمین جهت ساخت واحد مسکونی پر نکنند.

پیام‌هایی نیز مبنی بر ایجاد نکردن شیب مناسب در هنگام آسفالت‌ کردن درج شده‌ است .

شهروندی هم گفت: خدا به اندازه کافی نعمت آب را برای  ما فرستاده مشکل از ماست که نمی‌دانیم چگونه از این آب استفاده کنیم؛ جاهایی را که آب باران جمع می‌شود باید شناسایی شده و چاره‌ای برای آن اندیشیده‌شود چون فقط موضوع  آب گرفتگی  باران در کوچه‌ها نیست هرساله  در مسیر روستاهای درین ، هفتهر و... پس از باران شدید شاهد روی دادن سیل و اتفاقات ناخوشایند هستیم .

این شهروند گفت:  مسوولان حداقل باید در مسیر سیل سدهای خاکی محکم ایجاد کنند تا هم از شدت سیل کم شود و هم خسارت کمتری به دنبال داشته‌باشد و همچنین از هدر آب جلوگیری شود.

علی رغم اینکه در پیام‌هایی هم از شهرداری به خاطر آسفالت کوچه ها تشکر شده اما از انجام ندادن کارهایی نظیر تعویض تیر برق‌های خراب  قبل از زیر سازی گلایه شده که چرا شهرداری یا اداره برق آن را انجام داده‌ و دوباره مجبور به خراب کردن آسفالت شده‌اند.

یکی از اهالی روستای مرور هم به ایرنا گفت: جاده روستای مرور براثر سیل خراب شده ، برای هموار کردن جاده پیگیر هم شدیم اما گفته شده برای هموار کردن جاده یک ماشین بیشتر ندارند و نمی توان آن را انجام داد.

اکرم طاهرنیا افزود : دوماه هست ما در روستا قرنطینه‌ایم ، جاده آسفالت نیست و سرپرستهای خانواده برای خرید و کار به شهر می‌روند و ما یاید پیوسته  حرص برگشتن آنها را به خاطر خراب بودن جاده بخوریم و این حق ما نیست.

وی گفت : فرماندار و رئیس اداره راه روستایی استان و بخشدار بفروئیه هم برای بازدید از راه روستا حدود ۴ ماه پیش مهمان ما بودند اما چون بر آورد هزینه ی آسفالت جاده رو ۷ میلیارد تخمین زدند ، فقط به ما قول دادند راه روستا رو هموار می‌کنند.

وی افزود:  یک‌بار هم بودجه قیر راه روستای مرور توسط فرمانداری گرفته شده اما کجا صرف شده ما بی خبریم.

شهردار میبد، پیشتر با اشاره به اندیشیدن تمهیدات ویژه‌  برای انجام فعالیت‌های عمرانی شهرداری در روزهای کرونایی از راه‌اندازی مجدد کارخانه آسفالت شهرستان و شروع بهسازی معابر در سال ۹۹ در ادامه روند سال۹۸ بر اساس اولویت‌های جدید و محله‌های  که در سال گذشته انجام نشده خبر داده‌ بود.

علیرضا نقوی اظهار داشت: از ۲۳ فروردین ماه فعالیت‌های عمرانی خدماتی شهرداری میبد با تمام ظرفیت ادامه پیدا می‌کند و علی رغم اینکه  با توجه به دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا تا امروز با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت‌ها انجام شده با آغاز هفته جاری از همه ظرفیت‌های شهری مدیریت شهری استفاده می‌گردد.

شهردار میبد در ادامه با تأکید بر لزوم ادامه فعالیت‌های اجرایی، عمرانی و خدمات شهرداری در حوزه‌های مختلف افزود: روند اجرای پروژه‌های شهری عمرانی در سطح شهر دچار اخلال نخواهد شد این پروژه‌ها با برنامه‌ریزی ‌و زمان‌بندی مجدد ادامه خواهد یافت.

همچنین به گفته عضو شورای اسلامی شهر میبد شهرک امام علی ، کاشف آباد ، عشرت آباد ، شاه جهان آباد ، و بخشی از محله های مهرجرد،بشنیغان ، علی آباد، شهیدیه ، محمودآباد ، فیروزآباد و بارجین در سال گذشته انجام شده‌ است.

مجید زارعی همچنین با اشاره به انجام لکه گیری بخشی از معابر و کوچه‌های سطح شهر در سال گذشته افزود: جمع شدن آب بارندگی به علت نقشه‌برداری نکردن قبل از آسفالت کردن در زمان‌های گذشته است ، آسفالت‌هایی که اخیرا انجام شده همراه با نقشه برداری و زیرسازی است و کمتر مشکل آب جمع شدگی را دارد.

وی تصریح کرد: از حدود ۲۵ تا ۳۰ سال پیش که شهر آسفالت شده تا الان زمان زیادی گذشته ، همچنین آسفالت‌های انجام شده همراه با شیب بندی‌ها و ضخامت‌های  مختلف است .

وی گفت : بعضی ضخامت‌ها  ۲ سانتیمتر بیشتر نیست و با عبور خودروهای سنگین بعد از مدتی خراب می‌شود اما الان انجام آسفالت همراه با زیرسازی است و کمتر بعد از انجام آن مشکل پیش می‌آید.

این مسئول به یک هزار تن سهمیه قیر پارسال اشاره کرد و افزود : امسال هنوز سهمیه‌ای داده نشده و مشخص هم نیست سهمیه دولتی داده‌شود ، البته قیر باید در بورس ارائه شود که بتوان آن را خرید و در حال حاضر ۱۵۰ تن فعلا علی الحساب خریداری شده‌است.

زارعی ادامه داد: آسفالت میبد به حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد ، سال قبل حدود ۱۸ میلیارد اختصاص داده شده امسال نیز بیشتر از ۲۰ میلیارد تومان نمی‌توان گذاشت و هر کس هم شهردار میبد شود همچنان مشکل آسفالت را خواهدداشت.

عضو شورای اسلامی شهر میبد یادآور شد : بر خلاف چند سال پیش که مردم به  صورت گروهی به شهرداری مراجعه کرده و درخواست آسفالت داشتند در حال حاضر کمترین مراجعه را دارند.

وی در ارتباط با جاده درین و مرور گفت : مرور از جمله روستاهای فاقد دهیاری است که اعتباراتی از محل مالیات بر ارزش افزوده دارند که این اعتبارات پس از توزیع ین اعتبارات بین شهرداریها و دهیاری به روستاهای فاقد دهیاری اختصاص می‌یابد.

پیگیری خواسته‌های مردمی و مشکلات شهری به خصوص مشکلات مرتبط با تردد شهرستان در معابر ناهموار و نامناسب شهر که در مواقع بارندگی نیز افزایش می‌یابد ، امری است که لازم است از سوی مسوولان مورد توجه قرار گیرد.

مرکز شهرستان ۱۰۵هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.