دکتر محمود نوری شادکام روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با همکاری مردم، همراهی و برنامه‌ریزی مسوولان ذی ربط در روزهای اخیر شاهد ثبات تعداد ورودی و خروجی بیماران مشکوک به این ویروس در استان هستیم.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ۴۷۰ بیمار در استان از خدمات درمانی استفاده می‌کنند ،ادامه داد: برای کاهش ورودی بیماران و سیرنزولی آن بیش از گذشته به همکاری مردم برای ماندن در خانه و همکاری بیماران برای ادامه درمان نیاز است .

این مسوول اظهارکرد: تداوم خانه گزینی مردم ، کنترل و نظارت بر مبادی ورودی و خروجی‌های استان، تعطیلی اصناف و کاهش ساعت کار اداره ها نقش مهمی در پیشگیری از سرایت کرونا به دیگران دارد.

به گفته نوری شادکام علاوه بر بیمارستان شهبد صدوقی ، تمام بیمارستان‌ها ی  استان به بیماران مناطق خود نسبت به ارائه خدمات مورد نیاز فعالیت دارد.

وی یادآور شد: برای پیشگیری از کرونا به  همکاری مردم و مسوولان و انجام وظایف مربوطه نیاز است که به امید خدا بر بیماری غلبه کنیم.

تا ساعت ۱۴ ، دوشنبه هفته جاری ۷۷۶ نفر در استان یزد به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این تعداد ۷۶ نفر فوت کردند.

از آن زمان تاکنون گزارشی از تعداد افراد مبتلا، فوتی ها و ترخیص شده از بیمارستان ها از سوی دانشگاه علوم پزشکی یزد در اختیار رسانه ها که دلیل آن اعلام نشد، قرار نگرفت.

با شیوع ویروس کرونا در یزد تمامی واحدهای صنفی غیرضروری استان قبل از سال نو تعطیل شد که تعطیلی این واحدها تا ۱۵ فروردین ادامه دارد. 

در حال حاضر ورود خودرو سایر استان ها به یزد ممنوع شد و رانندگان حق ورود به مراکز ۲۱ شهر استان را ندارند.

ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار و با گسترش به اکثر کشورها به یک بحران جهانی تبدیل شد.

نخستین مورد بیماری کرونا  ۲۹ بهمن ماه ۹۸ به همت ویروس شناسان ایرانی در قم شناسایی شد و همان روز وزارت بهداشت مورد را در اختیار رسانه ها قرار داد. 

تدابیر پیشگیری از بیماری در یزد رو به افزایش و یا در حال انجام است از جمله  می توان گفت، از ابتدای اجرای طرح ملی پایش کرونا از ۹ اسفند ۹۸ تا چهارم فروردین ماه جاری ۲۴۹ هزار و ۷۶۲ نفر با همکاری داوطلبان جمعیت هلال احمر استان غربالگری و تب سنجی شدند که از این تعداد ۶۳۷ فرد مشکوک به مراکز درمانی و بهداشتی استان معرفی شدند.

تاکنون سرنشینان ۹۳ هزار و ۵۹۴ دستگاه خودرو سواری و ۴۱۵ دستگاه اتوبوس در ورودی های استان در طرح یادشده شرکت کردند و  غربالگری و تب سنجی در تمامی پایگاه های جمعیت هلال احمر استان با استفاده از ۲۹۲ دستگاه تب سنج انجام می شود.  

در اجرای این طرح علاوه بر ۱۲۶ نفر از نیروهای جمعیت، ۹۰۴ نفر از اعضای جوانان ، امدادگران و داوطلبان آموزش دیده با عنوان تیم های اجرایی با ۹۷ دستگاه خودرو امدادی و وسایط نقلیه کمک دار در حال خدمت رسانی هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.