محمد کاظمی نسب روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا ، افزود: در این ارتباط ۲۰۰ نفر از نیروهای شبکه بهداشت و درمان در زمینه های آموزش ، معاینه بیماران مشکوک ، به خصوص پیگیری و آموزش افراد مشکوک و خانواده های آنها از طریق حضور تیم های واکنش سریع و همچنین پیگیری روزانه وضعیت این افراد ، تلفنی تا ۱۴ روز به صورت مستمر در حال انجام وظیفه هستند.
فرماندار ابرکوه همچنین تاکید کرد: مردم میتوانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام موثری را در ارتقای سلامت شهرستان در مقابله با شیوع کرونا بردارند.
کاظمی نسب با اشاره به اینکه مردم به توصیههای پزشکان و کارشناسان بهداشتی توجه کنند ، ادامه داد: علاوه بر آموزش همگانی ، از طریق ارسال پیامک و مطالب آموزشی در فضای مجازی به مردم در مبارزه با کرونا اطلاعرسانی شده است.
رییس ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا در ابرکوه تصریح کرد: بهترین راهکار اصلی برای مقابله با کرونا، رعایت قرنطینه خانگی برای قطع زنجیره انتقال این ویروس است .
وی تصریح کرد: به شهروندان توصیه می شود از رفتن به مهمانی، دعوت مهمان، رفتن به مسافرت و خروج از منزل به ویژه در ایام سال نو پرهیز کنند تا شاهد ابتلای افراد جدید به ویروس نباشیم.
کاظمی نسب همچنین خاطر نشان کرد: با رعایت نکات بهداشتی از جمله شست و شوی مکرر دست ها، اجتناب از دست دادن و روبوسی، ضدعفونی کردن سطوح، رعایت ایمنی مواد غذایی می توان ریسک ابتلا به ویروس کرونا را کاهش داد.
شهرستان ابرکوه یک باب بیمارستان دولتی ، پنج مرکز خدمات جامع سلامت ، ۱۵ خانه بهداشت ، ۶ پایگاه سلامت جامعه ، یک باب آزمایشگاه مرکزی ، ۲ مرکز اورژانس جادهای و یک اورژانس فوریتهای پزشکی ۱۱۵ دارد که به مردم خدمات ارایه می کند.
تعداد فوتیهای شیوع کرونا در استان یزد تاکنون به ۳۷ نفر رسید و هزار و ٥١٤ نفر با علایم تنفسی در بیمارستان های استان بستری شدند که از این تعداد نمونه ٨٥٠ نفر برای تایید نهایی به آزمایشگاه ارسال شد که در حال حاضر ٣٧٧ نفر به کرونا مبتلا شدند که ٦ تن مربوط به ابرکوه است.
از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ٧٨٩ نفر بهبود و از بیمارستان ترخیص شدند.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.