سرهنگ مرتضی ابوطالبی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اخبار صحیح و موثق به صورت مستمر و منظم توسط ستاد استانی پیشگیری از کرونا اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی ادامه داد: حفظ آرامش مردم و جامعه به اطلاع‌رسانی درست مربوط است که توسط ستاد  و برخی رسانه‌های رسمی و قانونی اعلام می‌شود.

رییس پلیس فتای یزد اظهار کرد: تشویش اذهان عمومی با انعکاس برخی مطالب و انتشار اخبار غیرواقعی در فضای مجازی طبق مقررات با متخلفان برخورد می‌شود.

ابوطالبی اظهار کرد: رسانه‌های گروهی باید با رعایت دقیق مقررات نقش خود را در آرامش‌ بخشی به جامعه و مردم در مسائل مختلف و این بیماری به نحو مناسب انجام دهند.

وی همچنین گفت: تلفن ۲۱۸۲۵۰۵۰ به صورت شبانه‌روزی آماده جوابگوی به سووال و طرح دیدگاه‌های مردم است که می‌توانند از آن استفاده کنند.

بنا بر اعلام روز سه شنبه  ستادملی مدیریت و مقابله با کرونا ، تاکنون  ۲ هزار و ۳۳۶ نفر در ایران به این بیماری مبتلا شدند که از این تعداد ۷۷ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۷۵ نفر هم بهبود یافتند.

 ویروس کرونا از طریق تماس با قطره های تنفسی ،مدفوع افراد آلوده، ذرات و ناقل‌های بی‌جان انتقال می‌یابد، دانشمندان هنوز در تلاش هستند تا چگونگی انتقال ویروس  را که این روزها بهداشت جهانی را با وضعیت اضطراری مواجه کرده است، تعیین کنند.

آب، مواد غذایی و ناقل‌های بی‌جان از جمله اشیایی چون لباس یا وسایل منزل، ممکن است منبع عفونت باشند، به ویژه اگر به ترشح تنفسی یا مدفوع فرد مبتلا آلوده شده باشند.

مقامات بهداشت چین متوجه این خطر شدند و از همین رو شهروندان خود را به نوشیدن آب جوشانده شده، پرهیز از خوردن غذای خام، شستن مکرر دست ها، ضدعفونی کردن سرویس‌های بهداشتی و جلوگیری از آلوده شدن آب و مواد غذایی توسط مبتلایان، توصیه می‌کنند.

بیماری جدید کرونا با نام «کووید-۱۹» از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.

نخستین مورد آن در ایران ۳۰بهمن گذشته در قم شناسایی شد .

  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.