سید کاظم حسینی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این اقدام با هدف پیشگیری شیوع این ویروس با همکاری مجموعه نیروهای فضاهای آموزشی صورت گرفت و ارائه آموزش های لازم به کادر مدارس، فرهنگیان و دانشآموزان از دیگر برنامههای مقابله با کروناست .
این مسوول همچنین از تامین مایع دستشویی و مواد ضدعفونی کننده به اندازه کافی در مدارس خبر داد.
حسینی گفت: همکاری فرهنگیان، دانشآموزان و سایر عوامل تعلیم و تربیت نقش اساسی در پیشگیری از کرونا دارد.
در سال تحصیلی جاری ۱۱ هزار دانش آموز در ۱۰۰ مدرسه شهرستان مهریز تحصیل میکنند.
همچنین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، امروز تعداد بیماران مشکوک به کرونا که از ابتدا تاکنون در بیمارستان های این استان بستری شدند را ۳۰۰ نفر اعلام کرد.
دکتر محمود نوری شادکام گفت: از ۸۴ نفر نمونه اخذ شد که تست پنج نفر مثبت، ۱۳ نفر منفی، تعداد فوتی ها با تست مثبت ۲ نفر و تعداد فوتی های مشکوک به کرونا ۶ نفر بود و این مدت ۹۱ نفر با بهبودی از مراکز درمانی مرخص شدند.
بنا بر اعلام روز سه شنبه ستادملی مدیریت و مقابله با کرونا ، تاکنون ۲ هزار و ۳۳۶ نفر در ایران به این بیماری مبتلا شدند که از این تعداد ۷۷ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۷۵ نفر هم بهبود یافتند.
کرونا همانند بسیاری از بیماری ها خصوصا آنفلوآنزا با رعایت بهداشت فردی و پرهیز از حضور در مکان های شلوغ و ماندن در منزل قابل پیشگیری است
ویروس کرونا از طریق تماس با قطره های تنفسی ،مدفوع افراد آلوده، ذرات و ناقلهای بیجان انتقال مییابد، دانشمندان هنوز در تلاش هستند تا چگونگی انتقال ویروس را که این روزها بهداشت جهانی را با وضعیت اضطراری مواجه کرده است، تعیین کنند.
آب، مواد غذایی و ناقلهای بیجان از جمله اشیایی چون لباس یا وسایل منزل، ممکن است منبع عفونت باشند، به ویژه اگر به ترشح تنفسی یا مدفوع فرد مبتلا آلوده شده باشند.
مقامات بهداشت چین متوجه این خطر شدند و از همین رو شهروندان خود را به نوشیدن آب جوشانده شده، پرهیز از خوردن غذای خام، شستن مکرر دست ها، ضدعفونی کردن سرویسهای بهداشتی و جلوگیری از آلوده شدن آب و مواد غذایی توسط مبتلایان، توصیه میکنند.
بیماری جدید کرونا با نام «کووید-۱۹» از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.