بدرالسادات آیت اللهی نویسنده این کتاب با تاکید بر توجه به آداب و رسوم و فرهنگ مردم یزد گفت: امروزه برخی از آداب و رسوم قدیم در بین سنل جوان در حال کمرنگ شدن است.
به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد، وی افزود: حدود چهار دهه در آموزش و پرورش به تدریس و معلمی پرداختهام و ترویج آداب و رسوم یزدی نوعی وظیفه در این سالها برای خود می دانستم .
وی اظهار داشت: امروزه شاهد کمرنگ شدن آداب و رسوم قدیمی در جامعه یزد هستیم و لهجه یزدی در حال کمرنگ شدن است که در کتاب ممد و ننه سکینه در زمینه معرفی آداب و رسوم قدیم و لهجه یزدی تلاش شده است.
کتاب « ممد و ننه سکینه» در ۸۸ صفحه با لهجه یزدی توسط انتشارات نیکو روش منتشر شده است.
دوازدهمین نمایشگاه کتاب یزد ، مطبوعات محلی و رسانه های یزد به عنوان یک رویدادمهم فرهنگی چهارشنبه (۲۳ بهمن ) با حضور مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، نماینده ولی فقیه و امام جمعه ، استاندار و جمعی از مسوولان در محل نمایشگاه های دایمی مرکز استان گشایش یافت.
در این نمایشگاه ۷۰ هزار و ۶۸۸ عنوان کتاب با حضور ۶۵۶ ناشر و نمایندگی از سراسر کشور در ۲۶۰ غرفه در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته و نمایشگاه به مدت یک هفته، صبح ها از ساعت ۹ تا ۱۳ و عصرها نیز از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۲۱:۳۰ برای بازدید دایر است.
برای دوازدهمین دوره نمایشگاه کتاب یزد ۱۱ میلیارد ریال بن کارت یارانهای الکترونیکی با تخفیف ۲۰ درصد در نظر گرفته شد که از طریق بانک مستقر در نمایشگاه با ارائه کارت ملی بین بازدیدکنندگان توزیع می شود و بنهای توزیعشده تا سه هفته پس از اتمام نمایشگاه در کتابفروشی های منتخب شهر یزد، اعتبار دارد.
در مدت برگزاری این رویداد فرهنگی، برنامه های جنبی از جمله نمایش تابلوهایی در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب، معرفی کتاب تاثیرگذار من، اجرای سرود آوای کودکی تفت، رونمایی و معرفی کتاب های تازه نشر نوقلمان، شاهنامه خوانی، کارگاه خلاقیت مادر و کودک و ... در نظر گرفته شد.
هم اکنون در ۱۱۰ باب کتابخانه عمومی استان یزد، ۲ میلیون و ۱۰ هزار نسخه کتاب با موضوع های مختلف موجود است.
استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در شهرها و بقیه در روستاها زندگی می کنند.