امیر سعیدمصباح روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در صدد هستیم حداقل در هر شهرستان یک مرکز شتاب دهنده راه اندازی شود و اولویت با مناطق محروم و دور افتاده استان خواهد بود تا ثروت و استعدادهای نهفته این مناطق شکوفا و هدایت شود.
وی افزود: به عنوان مثال در بهاباد با ایجاد مرکز فرآوری و پرورش زعفران می توان بهترین آموزش ها را برای مردم فراهم کرد و یا در میبد پیگیر ایجاد اولین مرکز آموزش کاشی و سرامیک هستیم و با توجه به ظرفیت های هر شهرستان از امکانات موجود با تغییر کاربری نهایت استفاده را خواهیم کرد و هر مرکز نیاز به تجهیزات و استاد مرتبط داشته باشد تامین خواهیم کرد.
وی ادامه داد: اولویت بعدی تکمیل مراکز فنی و حرفه ای ناتمام است که از طریق قانونی با کمک خیران مراکز بهره برداری شود و در اولین مرحله واحد خواهران شهرستان اشکذر با کمک خیری مجددا آغاز به کار کرد و خیر متعهد شده است ۱۸ ماهه ساختمان را تکمیل کند.
به گفته مصباح هدف این است در این مراکز کارهایی انجام دهیم که در سطح کشور به عنوان الگو پذیرفته شود.
وی ادامه داد: همچنین در تدارک پیگیری میزبانی اولین دوره مسابقات مهارت جهان اسلام در یزد هستیم که برای سال های ۹۹ تا ۱۴۰۰ برگزار شود.
مدیرکل فنی و حرفه ای یزد گفت: در حال حاضر ۱۶ مرکز آموزش مهارتی در استان فعال است که هفدهمین مرکز هفته آینده در بخش نیر شهرستان تفت افتتاح می شود.
وی اظهارداشت: در برنامه های آتی سازمان فعالیت هایی که از لحاظ شرعی مشکلی ندارد، مردان و بانوان می توانند در آن حرفه آموزی کنند ارائه تا زمینه کار برای همه فراهم شود
مصباح گفت:در همین راستا ۱۰ میلیارد تومان مصوب شد که هفت و نیم میلیارد تومان آن تسهیلات است تا مراکز و رشته هایی که وجود دارد بر اساس رشته های مهارتی به شتاب دهنده تبدیل شود و جوانان بعد از آموزش مهارتی بتوانند در مراکز شتاب دهنده مستقر و با نظارت مربی متخصص به تولید محصولات بپردازند و در زمینه بازاریابی و فروش هم از طریق فضای مجازی پیگیر بازاریابی هستیم.