علی نمازی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر ۲۴ مورد از آنها فعال و دارای شریک خارجی هستند، هفت مورد فعال و بدون شریک خارجی، سه مورد نیمه فعال و ۱۰ مورد نیز غیرفعال هستند که دارای مشکلاتی از جمله مسائل زیست محیطی می باشند.

وی با اشاره به استقبال خوب سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در تولید انرژی خورشیدی در استان اظهار داشت: در این زمینه تقاضای احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۳۰۰ مگاوات انجام شده و هم اکنون ۶ نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی در استان فعال است.

نمازی  اضافه کرد: بر اساس بررسی های سرمایه گذاران خارجی، زوایه و تابش نور خورشید در استان یزد در کشور و در مقایسه با کشورهای جهان بی نظیر است و این امر به تائید موسسات تحقیقاتی کشورهای اروپایی نیز رسیده است.

وی اظهار داشت: علی رغم محدودیت ها به واسطه تحریم های ظالمانه آمریکا، تلاش ها، فعالیت ها و اقدامات خوبی در بخش سرمایه گذاری در استان انجام شده و اعطای مشوق ها ومعرفی فرصت های سرمایه گذاری و ایجاد زیر ساخت و تلاش برای رفع موانع این بخش از جمله این اقدامات است.

نمازی، پذیرش ۱۹۰ هیات سرمایه گذاری،  احصاء و تلاش برای رفع مشکلات این بخش به خصوص مسایل پیمانکاری، تحریم، نقل و انتقال ارزی، بازار فروش محصول و تامین مواد اولیه، تدوین اطلس سرمایه گذاری و تامین مالی سرمایه گذاری را از دیگر فعالیت های این اداره کل عنوان کرد.

وی از پایش بهبود فضای کسب و کار در استان خبر داد و گفت: در این زمینه با همکاری دستگاههای اجرایی ۳۵ قانون مخل فضای کسب و کار در حوزه های مالیاتی، بانکی، گمرکی، تامین اجتماعی و غیره شناسایی و به دبیر خانه هیات مقررات زدایی کشور ارسال شده است.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد، تلاش برای بهبود محیط کسب و کار، نظارت مالی بر دستگاههای اجرایی که از اعتبارات دولتی استفاده می کنند، گسترش پژوهش های اقتصادی و مدیریت دبیرخانه ۲۵۱ مکرر قانون مالیات مسقیم را از دیگر راهبردهای استان یزد در بخش اقتصادی و مالی اعلام کرد.

دبیر ستاد درآمد و تجهیز منابع استان یزد با ارائه گزارشی از بخش مالی استان گفت: نظارت، ارزیابی و انضباط مالی دستگاههای اجرایی، مدیریت و مولد سازی دارایی های دولت و ساماندهی و تک برگی کردن اسناد هشت هزار ملک دولتی، ساماندهی بیش از دو هزار و ۳۰۰ خودروی دولتی، مدیریت ۳۰ میلیارد ریال اوراق  بهادار، مدیریت بدهی ها و مطالبات دستگاههای اجرایی، حسابرسی ۲۰ نهاد عمومی غیردولتی و شهرداری ها، تامین مالی پایدار از طریق تحقق درآمدهای عمومی و نظارت مالی و مدیریت ۲۷۰ میلیارد تومان نقدینگی اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی های سرمایه ای، پرداخت حقوق کارکنان دولت و ساماندهی حساب های دستگاههای اجرایی در بانک ها  از جمله اقدامات این بخش می باشد.

نمازی از جذب ۱۰۰ درصد اسناد خزانه و اوراق تهاتر طی سالهای گذشته و در دولت دوازدهم خبر داد و گفت: در سال مالی گذشته، ۲۵۵ میلیارد تومان منابع مالی اسناد خزانه و تهاتر جذب شده است.

وی از الکترونیکی شدن فعالیت خزانه استان خبر داد و گفت: با هدف شفاف سازی فعالیت های مالی و خزانه داری، ۹۰ درصد حساب های دستگاههای دولتی مسدود و هم اینک ۶۰۰ حساب در  بانک مرکزی متمرکز شده است.

مدیر کل امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه اختیارات رسیدگی به پرونده های ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیاتی های مستقیم از سوی وزیر اقتصاد به استان ها تفویض شده است از فعالیت هیات ویژه رسیدگی به پرونده های مورد اعتراض مودیان مالیاتی در استان خبر داد و گفت: سقف رسیدگی به پرونده های اشخاص حقیقی ۵۰ میلیون تومان و اشخاص حقوقی ۵۰۰ میلیون تومان است.

نمازی خاطر نشان کرد: با تشکیل هیات ماده ۲۵۱ مکرر در استان، فرایند رسیدگی به پرونده ها کاهش یافته است و از اردیبهشت سال ۹۷ تاکنون ۹۰۹ پرونده رسیدگی و برای  ۱۹۰ پرونده رای نهایی،۲۰ پرونده هم رفع تعرض، ۱۲۸ پرونده تعدیل مالیات و بقیه تائید مالیات شده است.

 شناسایی ۴۰۰ فقره فرار مالیاتی به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان در یزد 

 مدیرکل امور مالیاتی استان یزد هم در این نشست  از شناسایی ۴۰۰ فقره فرار مالیاتی به ارزش بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد تومان در یزد خبر داد و گفت: این افراد براساس تراکنش مالی آنها شناسایی شدند و فاقد هرگونه پرونده مالیاتی بودند در حالی که گردش مالی آنها چندین ملیلیارد تومان بوده است.

منوچهر اسدی با اشاره به اینکه دولت بخشی از درآمدهای گذشته خود را به دلیل تحریم‌ها از دست داده است افزود: یکی از منابع اصلی تأمین کننده درآمدهای دولت، مالیات است و معتقدیم درآمدهای مالیاتی از سالم‌ترین درآمدهاست.

 وی ادامه داد: حرکت به سمت افزایش درآمدهای مالیاتی به معنای افزایش مالیات نیست بلکه به معنای شناسایی فرارهای مالیاتی و فعالیت‌های زیرزمینی است که این سازمان امور مالیاتی در این راستا طرح‌ها و برنامه‌های بسیاری را به مرحله اجرا درآورده است.

اسدی با بیان اینکه با بیان اینکه به وصول عوارض شهرداری‌ها در استان یزد افزود: واریزی به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها تا امروز افزایش داشته به نحوی که در سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان و در سال جاری تا پایان دی ماه ۳۱۳ میلیارد تومان به حساب آنها واریز شده است.

۲۵۴ میلیارد ریال سپرده های بانکی استان 

رییس شورای هماهنگی بانک‌های استان یزدهم در این نشست گفت: میزان سپرده‌های بانکی در استان یزد ۲۵۴ هزار میلیارد ریال است که از این میزان ۱۹۲ هزار میلیارد ریال در قالب تسهیلات به فعالان اقتصادی پرداخت شده است.

 محمد رضایی افزود:مطالبات شبکه بانکی تا پایان سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد ریال بوده که اکنون این رقم به ۱۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال رسیده است.

وی با بیان اینکه به دنبال حمایت از تولید و صنعت هستیم، افزود: طرح‌هایی در این زمینه در شبکه بانکی توسط بانک مرکزی در دست اجرا قرار گرفته که طرح گام از جمله آنهاست.

وی تعداد بانک های عضو شورای هماهنگی بانک های استان را ۱۷ بانک اعلام کرد و اضافه کرد:  قصد نداریم به سمت کارهایی برویم که واحدهای اقتصادی تعطیل شود به دنبال تعامل هستیم.

صادرات ۲ میلیون و ۵۱۰ هزار تن کالا از استان 

همچنین مدیر کل گمرک استان یزد  گفت: در ۱۰ ماهه سالجاری دو میلیون و ۵۱۰ هزار تن  کالا به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار معادل  ۴۱ هزار میلیارد ریال از استان به خارج از کشور صادر شده است که به لحاظ وزن ۵۸ درصد و به لحاظ ارزش ۱۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

محمد حسین سلمانی ندوشن  خاطر نشان کرد: در این مدت ۴۱ هزار و ۴۰۰ فقره اظهارنامه صادراتی داشته ایم که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۸ درصد افزایش دارد.

پرداخت ۱۴۳ میلیارد تومان خسارت به بیمه شدگان بیمه ایران در استان

همچنین مدیر کل بیمه ایران در استان یزد در این نشست گفت: در سال جاری  ۱۴۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خسارت به بیمه شدگان و خسارت دیدگاه حوادث پرداخت شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۱ درصد افزایش دارد.

حسنعلی طالعی افزود: در زمینه  ۸۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در قالب ۶ هرار و ۸۳۹  بابت خسارت مالی و جانی اشخاص ثالت خسارت دیده و ۱۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در قالب ۳۵۶ پرونده به رانندگان در ۱۷ میلیاردو ۱۰۰ میلیون تومان در قابلل بیمه بدنه خودرو پرداخت شده است.

وی تعداد شعبه های بیمه ایران را ۶ شعبه و تعداد نمایندگی ها را  ۱۳۶ دفتر نمایندگی فروش حقیقی و حقوقی و ۵۵ نمایندگی بیمه زندگی اعلام کرد و گفت: در  ۱۰ ماهه امسال  ۴۰۲ هزار فقره بیمه نامه انواع بیمه نامه صادر و ۲۶۱ میلیارد  تومان حق بیمه تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۶ درصد رشد دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.