هم اکنون ۱۹ هزار دانش آموز در ۱۱۰ باب فضاهای آموزشی شهری و روستایی شهرستان اردکان مشغول به تحصیل هستند.

ابوالفضل کارگر روز پنجشنبه در نشست شورای آموزش‌و پرورش شهرستان اظهار کرد: در راستای جذب کمک‌های مردمی در ساخت فضاهای آموزشی، طی چند روز گذشته ساخت ۲ باب مدرسه خیری شروع شد و چند نفر از خیرین هم اعلام آمادگی کردند که در صورت وجود زمین برای ساخت مدرسه  اقدام کنند.

وی  افزود: به‌منظور جلوگیری از ۲ نوبتی شدن مدارس در سال تحصیلی گذشته  ۱۳ کلاس درس ساخته شد و در سال تحصیلی جاری مدرسه ۲ نوبتی داریم  و با افزایش جمعیت دانش آموزان در سال‌های آینده با کمبود شدید فضای آموزشی روبرو هستیم که  با همت خیرین می‌توان از شیفتی کردن مدارس جلوگیری کرد .

وی در ادامه  با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران به‌ ویژه شهدای فرهنگی و دانش‌آموزی به تشریح اقدامات صورت گرفته در راستای ارتقای سطح آموزشی و پرورشی منطقه پرداخت.

وی اضافه کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته با اداره کل آموزش‌و پرورش استان و وزارتخانه، موافقت و مجوزهای لازم برای راه‌اندازی رشته‌های مدیریت امور اداری، عکاسی دیجیتال و تربیت‌بدنی اخذ شده است.

مدیر آموزش‌و پرورش اردکان با اشاره به برنامه‌های راهبردی این اداره تصریح کرد: این برنامه‌ها بر مبنای سند تحول آموزش‌و پرورش به‌صورت کمی و کیفی و در بازه زمانی یک‌ساله، دوساله و سه‌ساله تدوین‌شده است که در نشستی با مدیران و سایر دستگاه‌های مرتبط نهایی و اجرایی می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به استقرار صنایع مختلف در شهرستان اظهارداشت: ایجاد و راه‌اندازی رشته‌های صنایع شیمیایی و مکانیک صنعت، لازم به نظر می‌رسد که در این زمینه اقداماتی صورت گرفته است ،امیدواریم که با همکاری مسوولان شهرستان و صنایع بتوانیم مجوز راه‌اندازی این رشته‌ها را نیز اخذ کنیم.

کارگر افزود: با توجه به وجود بازار کار مناسب برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و حرفه ای ، کار و دانش در شهرستان باید به توسعه  هنرستان‌ها بیشتر توجه کرد.

به گفته وی در سند راهبردی وزارت آموزش‌ و پرورش باید ۴۳ درصد دانش آموزان در هنرستای و در رشته‌های فنی و حرفه ای مشغول به تحصیل باشند که در حال حاضر ۳۶.۳ درصد  دانش آموزان در این رشته‌ها تحصیل می‌کنند.

مرکز  شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

۱۳ بهمن ماه مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس یزد به خبرنگاران گفته بود که  ۳۵ درصد مدارس استان، نیاز به تخریب و بازسازی دارند. 

جواد ذاکر افزود: انتظار می رود که ۵۰ درصد هزینه‌های نوسازی توسط خیران و بقیه از منابع دولتی تامین شود که در صورت تحقق می‌توان به نوسازی کامل مدارس فرسوده استان در بازه زمانی پنج ساله امیدوار بود.

 وی در ادامه با بیان اینکه در سال ۹۸ تعداد ۳۰ پروژه آموزشی توسط اداره کل نوسازی مدارس استان به بهره بردای می رسد، تاکید کرد: ۱۸ باب از این تعداد افتتاح شده و بقیه آن هم تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می رسد.

ذاکر یادآور شد: در دهه فجر امسال ۹ پروژه افتتاح و ساخت ۶ پروژه جدید آموزشی در استان نیز شروع  می شود که زیربنای این ۶ پروژه ،هفت هزار و ۵۰۰ مترمربع  و اعتبار پیش بینی شده نیز ۱۵۰ میلیارد ریال است که تا سال ۱۴۰۰ مورد بهره برداری قرار می گیرد.

 وی تخصیص ابلاغ شده به استان برای بازسازی و نوسازی پروژه‌های آموزشی را تاکنون ۵۸۰ میلیارد ریال از محل منابع ملی و استانی ذکر کرد و افزود: این مبلغ برای تخریب، تکمیل، بازسازی، استانداردسازی ، تعمیرات و تجهیزات  ۳۸۰ پروژه منظور شده است. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.