محمدرضا سپهری سه‌شنبه شب در نشست شورای مهارت استان یزد افزود: توجه به نیاز کشور و جوانان به آموزش‌های مختلف بر اساس شرایط روز جامعه از جمله موارد مهمی است که باید مدنظر مسوولان مراکز فنی و حرفه‌ای و سایر دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد.

وی ادامه داد: اگر برگزاری دوره‌های مختلف مهارت آموزی در استان‌ها بر اساس نیاز  و شرایط هر منطقه و ظرفیت‌ها و امکانات موجود به خصوص آینده‌نگری در راستای حل معضل بیکاری تعریف و اجرا شود، شاهد تحولی بزرگ در این بخش مهم خواهیم بود.

رییس موسسه کار و تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: باید برنامه‌ها در بخش مهارت آموزی با همکاری و هم‌افزایی به نحوی طراحی شود که هر جوان ایرانی در کنار تحصیل ،حداقل صاحب یک مهارت برای زندگی آینده خود باشد .

سپهری بیان داشت: بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی در کنار برنامه‌های دولتی از جمله سیاست‌های لازم و مفیدی است که تحقق آن نقش مهمی در گسترش آموزش‌های فنی و حرفه ای و حل معضل بیکاری و اشتغال بیشتر دارد.

وی گفت: کسب صلاحیت حرفه‌ای در کنار اخذ مدارک دانشگاهی از جمله برنامه‌ها و رویکردهای مهمی است که سال‌های اخیر از سوی دولت مورد توجه قرار گرفت، باید این سیاست مهم همچنان جدی گرفته شود.

دبیرشورای عالی آموزش و تربیت حرفه‌ای و مهارت‌های نهاد ریاست جمهوری گفت: زمانی خروجی دانشگاه‌ها مفید است که دانشجویان در رشته خود توانایی انجام کاری را بر اساس نیاز کشور داشته باشند و این موضوع باید جدی گرفته شود.

سپهری گفت: دانشگاه‌ها باید در خدمت صنایع و حل معضل بیکاری و گسترش رونق تولید و اشتغال باشند که انجام آن بسیار ضروری است و همه دستگاه‌ها با همکاری هم برای اجرای آن وظایف خود را انجام دهند.

همچنین مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی باید دقیق و بر اساس نیاز مردم و جوانان و بازار کار برگزار شود تا ناثیر  اثربخشی در رونق تولید و  اشتغال جامعه داشته باشند.

امیر سعید مصباح افزود: برای حل معضل بیکاری نیازمند همراهی تمام دستگاه‌های دولتی و همت و همراهی بخش‌خصوصی در ایجاد اشتغال با برگزاری دوره‌های مورد نیاز فنی و حرفه‌ای  هستیم .

وی خاطر نشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی باید به روز ، برنامه‌محور با همکاری دانشگاه‌ها و تمام فعالان بخش صنعتی در راستای نیاز جامعه و حل مسائل و ایجاد اشتغال مفید تعریف و دقیق اجرا شود که اگر چنین شد ثمره زیادی به همراه دارد.

همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: آموزش و تربیت نیروی انسانی کارآمد برای آینده کشور و حل مشکل بیکاری جزو برنامه‌های محوری دولت است که همکاری بین‌بخشی و دانشگاه و صنعت را طلب می‌کند.

سیدمسعود عظیمی افزود: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای که با همکاری بخش‌خصوصی برگزار می‌شود باید بر اساس نیاز و تقاضای جوانان و بازارکار ، برنامه‌ریزی و اقدام مناسب صورت گیرد تا در عمل گره‌ای از مشکلات را باز کنند که تاکنون اقدام‌های خوبی در استان صورت گرفته و باید با جدیت ادامه یابد.

وی ادامه داد: بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها در مناطق مختلف ، داشتن طرح و برنامه مشخص، تداوم  برگزاری جلسه‌های مهارت، به روز رسانی دوره‌ها و جلب مشارکت بیشتر نخبگان از جمله موارد مهم و راهگشایی است که برای رونق تولید و مهارت آموزی جوانان جویای کار ضروری و تعیین‌کننده است .

 استان یزد ۱۶ مرکز دولتی و ۳۶۰ آموزشگاه آزاد فعال فنی و حرفه ای دارد و در سال جاری سه مرکز جوار کارگاهی در واحدهای صنعتی دایر شد و یزد تنها استانی است که آموزش آتش باری معدن در آن انجام می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.