رییس اداره بهزیستی بهاباد روز سه شنبه در حاشیه افتتاح ۲ کارگاه یادشده به  خبرنگار ایرنا گفت: در یکی از این کارگاه ها انوع خشکبار، حبوبات و ادویه بسته بندی می شود، و از دو هفته دیگر بسته بندی آجیل عید نیز در دستور کار قرار دارد.

حسن عبداللهیان بهابادی،  با تاکید بر اینکه ایجاد استانداردهای خدمات‌رسانی و توانمندسازی معلولان موجب پویایی جامعه هدف در  کنار سایر شهروندان می‌شود، اظهار داشت: هنگامی که نقصی در وضعیت جسمی یک فرد رخ دهد باید او را توانمند کرد و به چرخه اقتصادی بازگردانیم که این کار از طریق تأمین استانداردها در زمینه خدمات این نهاد صورت می گیرد. 

وی تصریح کرد : خودکفایی و توانمندکردن معلولان ، رساندن آنها به استقلال اقتصادی و خروج این افراد از چرخه جامعه معلولان از جمله اهداف نهایی راه اندازی چنین مراکزی است و راه اندازی خط تولید برای مددجویان می تواند توانایی های آنها را نشان دهد.

این فعال اجتماعی حوزه معلولان شهرستان بهاباد خاطرنشان کرد: امروز جامعه باید توانمندی افراد زیر حمایت بهزیستی به خصوص معلولان را باور و این مسیر را برای آنها هموار کند.

عبداللهیان بهابادی تصریح کرد : امید می رود بر اساس همت جمعی با مساعدت مسوولان و خیرین، تمامی مددجویان زیرپوشش بهزیستی دارای شغل پایدار شوند تا با افزایش نشاط اجتماعی این افراد، شاهد جامعه ای پویا، فعال و شاد در جامعه باشیم.

در مراسم افتتاح کارگاه خیاطی و بسته بندی خشکبار ، فرماندار ، معاون توانبخشی اداره بهزیستی استان یزد، امام جمعه ،معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، دبیر ستاد دهه فجر شهرستان و جمعی از مسوولان محلی حضور داشتند .

تعداد معلولان زیرپوشش بهزیستی بهاباد حدود ۴۵۰ نفر است که تعدادی از آنها چشم انتظار ایجاد اشتغال از سوی افراد خیر، نهادها و سازمان های اجتماعی مردمی و دولتی هستند.

بر اساس آمارها حدود ۱۰ درصد افراد هر جامعه ای از یکی معلولیت ها رنج می برند. 

مرکز شهرستان ۲۰ هزار نفری بهاباد در فاصله ۲۰۰ کیلومتری جنوب شرقی یزد قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.