محمدعلی طالبی روز شنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر افزود: در کنار تمام برنامه و طرح‌هایی که دولت و دستگاه‌های اجرایی انجام می‌دهند باید زمینه مشارکت بخش خصوصی و تشکل‌ها برای  برنامه‌های مناسب پیشگیری افزایش یابد .

وی ادامه داد: نقش بخش‌ خصوصی در اجرای طرح‌های اجتماعی در امور مختلف به خصوص مبارزه جدی و عملی با موادمخدر و پیشگیری از آن از عمده موارد اساسی است که نباید از آن گذشت .

این مسوول  با اشاره به اینکه هم‌اکنون روش‌های متنوعی در زمینه ترک اعتیاد در کشور انجام می‌شود و سال‌های قبل در این زمینه مطالعاتی نیز در استانداری انجام شده بیان داشت: متخصصان می‌توانند با تلفیق این روش‌هاف برنامه‌ای موثر و کاربردی در این زمینه به دست آورند.

طالبی به اهمیت انجام فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در کنار امور دیگر به عنوان یک ضرورت در استان تاکید کرد و گفت: همکاری بین‌بخشی و تعامل تمام اعضای شورای مبارزه با موادمخدر جزو ضروریات است .

در این نشست یکی از سازمان‌های مردم نهاد موفق در حوزه ترک اعتیاد ، روش‌های جدید و موفق در این حوزه را تشریح کرد.
همچنین اعضا برخی از تفاهم نامه‌های موجود دستگاه‌های مختلف استان با ستاد مبارزه با مواد مخدر در جهت کاهش آمار مبتلایان به اعتیاد و مبارزه با قاچاق این ماده شوم مخدر مورد بحث و بررسی قرار دادند.

از ابتدای سال ۱۳۹۸ تاکنون افزون بر ۲۷ تن انواع موادمخدر در استان یزد کشف شده است.

جاده‌های یزد نقش مؤثری در برقراری ارتباط استان‌های جنوبی و شرقی ایران به مرکز کشور دارد و با توجه به موقعیت آن در مسیر کریدور شمال - جنوب و شرق و غرب، در برخی مواقع راه‌های آن برای انتقال کالای قاچاق و مواد مخدر مورد سوء استفاده قرار می‌گیرد.

روزانه حدود ۴۰۰ هزار دستگاه انواع خودرو سبک و سنگین از جاده های استان یزد عبور می کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.