منصور وحیدی‌فر روز چهارشنبه در جمع اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآنی استان یزد افزود: ۴۲ هزار نفر از اعضای این صندوق از خدمات بیمه تامین اجتماعی و مزایای آن استفاده می‌کنند.
وی ادامه داد: همچنین هشت هزار و ۷۳۸ نفر از این تعداد فعالان قرآنی هستند که بیشترین سهم را در بین اعضاء در زمینه بیمه تامین اجتماعی دارند.

وحیدی فر اظهار داشت: هنرمندان سراسر کشور می توانند از خدمات بیمه صندوق هنرمندان استفاده کنند و در صورت تایید ادارات فرهنگ و ارشاد استانها هیچ مشکلی برای بیمه هنرمندان نداریم البته این منوط به عضویت در صندوق بیمه هنر است.

وی اضافه کرد: در یک برهه به دلیل بدهی که صندوق به سازمان تامین اجتماعی داشت امکان معرفی اصحاب و هنر برای بیمه وجود نداشت؛ خوشبختانه با پرداخت بدهی ۱۰۰ میلیارد تومانی صندوق، این فرصت فراهم شد و در زمینه بیمه افراد مشکلی وجود ندارد.

معاون صندوق اعتباری هنر گفت: همچنین معلولانی که هنرمند هستند می توانند از خدمات این صندوق بهره مند شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه هیچ ردیف بودجه ای برای پرداخت تسهیلات به هنرمندان نداریم افزود: در راستای حمایت از این قشر، رایزنی و پیگیری از سوی مدیرعامل با ۲ بانک انجام شده و در سال گذشته ۱۱ میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان تسهیلات به اصحاب فرهنگ و هنر در کشور پرداخت شد.

وحیدی فر با بیان اینکه به هر هنرمند برای نیاز ضروی و اولیه مبلغ ۵۰ میلیون ریال وام قرض‌الحسنه ضروری بدون سود پرداخت می‌شود تصریح کرد: همچنین به طرح‌های در حوزه کارآفرینی و کسب و کارهای فرهنگی و هنری در صورتیکه طرح در کمیته تخصصی مورد تایید قرار گیرد با توجه به هزینه و طرح تا سقف سه میلیارد ریال تسهیلات  با باز پرداخت ۲۴ ماهه اعطا می شود.

وی خاطر نشان کرد: بیمه تکمیلی هنرمندان با خدماتی که ارائه می‌دهد از بهترین بیمه های تکمیلی در کشور است و درخواست می‌شود هنرمندان از این فرصت ایجاد شده استفاده کنند و معرف این بیمه به دیگر هنرمندان باشند .

معاون صندوق اعتباری هنر در ادامه با اشاره به طرح تکریم هنرمندان گفت: هنرمندانی که نشان درجه یک هنری دارند ماهانه ۸۰۰ هزار تومان به آنها پرداخت می شود.

وی همچنین از رونمایی سامانه پروانه برای ایجاد بستر کسب و کار در زمینه توسعه کالاهای فرهنگی و هنری در آینده نزدیک خبر داد.

مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر هم هدف از این بازدیدها را شناسایی اهالی فرهنگ و هنر اعلام کرد که سال هاست در حوزه هنر فعالیت می‌کنند ولی تاکنون از خدمات این صندوق بهره‌مند نشدند. 

زهرا حق شعار، با اشاره به فعالیت ۱۵ ساله این صندوق افزود: ماموریت ما در این چندسال گذشته این بوده است که هنرمندانی که تاکنون دیده و شنیده نشدند و به دلیل برخی کج سلیقگی ها یا برخی مسائل دیگر به حاشیه ای رانده شده اند با ارائه خدمات به آنان، امید را برای ادامه راه در آنان زنده نگه داریم.

وی با بیان اینکه باید به جایگاه هنرمندان ارج نهیم و اهالی فرهنگ و هنر باید دیده شوند تصریح کرد: در ۲.۵ سال گذشته به ۱۳۰ شهرستان کشور سفر کردیم و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این گروه قرار گرفتیم.

مجید جوادیان زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد هم در این نشست مطالبی در زمینه مسائل و مشکلات اصحاب فرهنگ ، هنر و رسانه استان بیان کرد.

معاونان صندوق اعتباری هنر روز شنبه هفته جاری با هدف بررسی مشکلات اصحاب هنر و فرهنگ استان یزد به استان یزد سفر کردند تا از  نزدیک با مسائل و مشکلات اصحاب فرهنگ و هنر یزد آشنا شوند.

دولت در سال ۱۳۸۲ صندوقی تحت عنوان صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران تشکیل داد که در ۱۵ سال گذشته در زمینه‌های تامین اجتماعی، بیمه تکمیلی، طرح تکریم مستمری، کمک مستمری و تسهیلات رفاهی به هنرمندان امکانات لازم را ارائه می‌دهد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.