محمد دریجانی در دیدار با نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی افزود: در شهرستان یزد هم در اواسط سال آینده اجرایی و در مجموع تا پایان سال ۹۹ در تمام شهرستانهای استان این طرح اجرا می شود.
وی اظهار داشت: در طرح نسخه نویسی الکترونیکی، دیگر نیازی به ارائه دفترچه سلامت در مراجعه به مطب پزشکان نیست و بیمار فقط با اعلام کد ملی خود ویزیت شده و اقلام دارویی هم در سامانه تمام داروخانههای کشور ثبت میشود.
مدیرکل بیمه سلامت یزد تصریح کرد: با اجرایی شدن طرح الکترونیکی شدن نسخ و حذف دفترچههای کاغذی ،انتقال سوابق بیمار به داروخانهها و سایر مراکز درمانی به راحتی قابل انجام است، شفافیت در هزینههای سلامت، کاهش ضریب خطا ناشی از نسخ بد خط پزشکان، هدفمند شدن تجویز و مصرف دارو و منطقی شدن هزینههای بیماران از مزایای این طرح است.
دریجانی هم با بیان اینکه سازمان بیمه سلامت ایران توانسته با حمایت از اقشار آسیب پذیر دغدغه های درمانی آنها را کاهش دهد افزود: بودجه سال جاری سازمان بیمه سلامت تقریبا ۱۱ هزار میلیارد تومان بود با توجه به رشد تورم در کشور با هدایت عالی مدیرعامل سازمان توانستیم پرداختیهای مناسبی به موسسات درمانی طرف قرار داد داشته باشیم و از تمامی سازمانهای بیمه گر در این خصوص بهتر و پیشرو باشیم.
به گزارش روز شنبه روابط عمومی بیمه سلامت استان یزد ،وی در ادامه با اشاره چالشهای سازمان بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح پوشش اجباری بیمه سلامت عدالت در بخش بیمه درمان محقق خواهد شد.
ابوالفضل موسوی بیوکی نماینده مردم یزد و اشکذر مجلس شورای اسلامی هم ضمن مساعدت در حمایت از بودجه درخواستی سازمان بیمه سلامت در مجلس گفت: موفقترین طرحهای دولت در سازمان بیمه سلامت ایران اجرا و محقق شده است.