رمضان باقری عصر سه شنبه در گفت و گو با ایرنا این طرح ها را شامل کشاورزی ، دامپروری ، قالی بافی ، خدماتی ،صنفی و صنعتی ذکر کرد و افزود: : از مجموع این طرح ها هشت مورد در قالب توان افزیی و بقیه هم مربوط به ایجاد اشتغال و مغازه داری است .
وی با بیان اینکه توانمندسازی و شکوفایی استعدادها و تامین خود اتکایی نیازمندان و محرومان از مهمترین اهداف کمیته امداد است، تصریح کرد: فراهمسازی زمینه لازم برای ایجاد اشتغال پایدار و جلوگیری از وابستگی آنها به این نهاد از مهمترین اهداف پرداخت تسهیلات به مددجویان است.
وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲۰ نفر از متقاضیان طرح های اشتغالزایی در دوره های آموزشی بلند مدت شرکت کردند و آموزش های لازم را فرا گرفتند.
وی با تأکید بر اهمیت ایجاد اشتغال پایدار و راهاندازی مراکز تولید برای دستیابی به توانمندی و خودکفایی اقتصادی، اظهار کرد: اجرای طرحهای اشتغالزا از طریق راهبری شغلی با استفاده از تجربه شرکتهای کارآفرینی و موفق در زمینهٔ اشتغال یا مشاغل خانگی در دستور کار این نهاد قرار دارد.
به گفته باقری حدود ۶۰۰ خانوار آسیب پذیر شامل یکهزار و ۴۰۰ نفر از خدمات حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) بهاباد استفاده می کنند .
مرکز شهرستان ۲۰ هزار نفری بهاباد در فاصله ۲۰۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر یزد قرار دارد.