محمد زاده رحمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبر نگار ایرنا اظهارداشت: این واحد آموزشی پذیرای دانش آموزانی با نیازهای ویژه است که در سال جاری ۳۷دانش آموز با ۱۴ نیروی

 آموزشی در حال استفاده از مراحل آموزشی مورد نیاز هستند.

وی افزود: معلولیت محدودیت است، اما ناتوانی نیست، فرمانداری برای مناسب سازی مسیر و راهروهای مدرسه، ساخت سرویس بهداشتی و پرداخت هزینه‌های آموزشی برای ارتقای آگاهی والدین در رابطه با معلولیت کمک می‌کند.

وی  افزود: تعدادی از دانش آموزان مدرسه یادشده بر اساس قوانین مصوب مشغول تحصیل در مدارس عادی هستند.

کمبود مشاور و گفتار درمان و لزوم تامین وسیله ایاب و ذهاب برای شادی دانش آموزان از مشکلات مهم مدرسه استثنایی امید شهرستان مطرح شد که فرماندار برای رفع آن‌ها قول مساعدت و پیگیری داد.

۹۰۰ معلول زیرپوشش خدمات بهزیستی شهرستان بافق قرار دارند که  ۴۰ درصد آن‌ها جسمی و حرکتی و ۱۵ درصد نابینا و بقیه سایر معلولیت‌ها هستند.

هم اکنون در سامانه ارمغان آمار معلولان استان یزد ۳۰ هزار و ۳۸۲ نفر ثبت شده است،  ارمغان، سامانه‌ای است که برای این قشر راه اندازی شده است، اداره های بهزیستی موظف به ثبت آمار این افراد و خدمات ارائه شده به آنها در این سامانه هستند.

به گفته مدیرکل بهزیستی استان یزد، ۷۳ مرکز روزانه توانبخشی در استان به افراد دارای معلولیت خدمات توانبخشی، آموزشی، پزشکی، اجتماعی و حرفه ای ارائه می کنند.

علی محمد عطابخش افزود:  از این تعداد ۱۸ مرکز حرفه آموزی  بالای ۱۵ سال دختر و پسر، ۱۲ کارگاه تولیدی، هشت مرکز آموزشی توانبخشی معلولین جسمی حرکتی، ۱۷ مرکز روزانه آموزشی توانبخشی سالمندان، چهار  مرکز آموزشی توانبخشی بیماران روانی مزمن به صورت روزانه فعالیت دارند.

وی افزود: سه مرکز خانواده و کودک کم شنوا و ناشنوا، یک مرکز خانواده و کودک نابینا و کم بینا، ۶ مرکز آموزشی توانبخشی ذهنی زیر ۱۵ سال،  سه مرکز آموزشی و توانبخشی اختلالات طیف اوتیسم و یک مرکز روزانه آموزشی توانبخشی چند معلولیتی نیز در استان به افراد دارای معلولیت خدمات می دهند.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق یزد قررا دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.