محمدحسین امامی روز دوشنبه در نشست مبارزه با کالای قاچاق و ارز استان افزود: برخی افراد سودجو در بازار کالاهای قاچاق را به جای کالاهای واقعی و قانونی عرضه و نسبت به فروش آن به شهروندان اقدام میکنند.
وی ادامه داد: مردم باید قبل از خرید هرنوع کالایی حتما از واقعی بودن محصول اطمینان کسب و سپس نسبت به خرید آن اقدام کنند.
این مسئول اظهارداشت: در این خصوص توسط دستگاههای مسئول نظارت کافی صورت میگیرد و در این ارتباط به همکاری و هوشیاری بیشتر مردم نیز نیاز است.
امامی بیان داشت: همراهی و همکاری مردم با مسئولان در جلوگیری از عرضه کالای قاچاق در بازار موثر است .
وی به نقش مهم رسانهها در ترویج فرهنگسازی برای خرید کالای ایرانی و برنامهریزی مسئولان استان یزد در برخورد با عاملان قاچاق تاکید کرد.
همچنین مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد به نقش تشکلهای مردمی برای مبارزه با این پدیده شوم و استفاده از ظرفیت آنها در این مورد در اقتصاد استان تاکید کرد.
فخرالسادات خامسی هامانه افزود: دولت برای موفقیت در طرحهای پیشگیری از قاچاق کالا به همکاری بیشتر مردم و تشکل ها نیاز دارد.
یزد نقش موثری در برقرای ارتباط استان های جنوبی و شرقی ایران به مرکز کشور دارد و با توجه به موقعیت آن در مسیر کریدور شمال - جنوب و شرق و غرب، بعضاً راه های آن برای انتقال قاچاق کالا و مواد مخدر مورد سوء استفاده قرار گیرد.
تاکنون آمار رسمی از کشف کالای قاچاق در ۶ ماهه نخست سال جاری از سوی نهادهای ذی ربط در اختیار رسانههای استان یزد گذاشته نشده است.
همچنین گفته شد که در این مدت حدود ۲۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و همین مقدار نفت سیاه در استان یزد از خودروهای عبوری کشف شد.
هر ماه ۵.۵ تا ۶.۵ میلیون دستگاه خودرو در جاده های استان یزد تردد میکند.