محمدعلی طالبی روز سهشنبه در آیین اختتامیه مرحله استانی بیست و دومین جشنواره قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افزود: هر چند در گذشته قصهها را عمدتا برای خوابیدن میگفتند و اکنون نیز این گونه مطرح میشود ولی اصل قصه برای بیداری و حرکت بیشتر است.
وی ادامه داد: اگر ما به فرهنگ اصیل خود برگردیم این قصهها برای جامعه بسیار اثرگذار بود و روحیات و اخلاق انسانی را منتقل میکرد.
استاندار یزد اظهار داشت: اگر به فلسفه وجودی قصهها بازگشت کنیم، قطعا آینده روشنتری را همراه با انسانهایی توسعه مدارتر خواهیم داشت و این فاصله باید کاهش پیدا کند بویژه قصه برای نسل جوان بیشتر بازگو شود و فقط از قصه به عنوان یک سرگرمی نام برده نشود.
طالبی ابراز داشت: استان یزد ظرفیتهای بسیار خوبی دارد که یکی از آنها نسل پرسشگر و خلاق است و لذا میتوان با جهت دادن به این ظرفیت باعث جهش بیشتر استان شد.
در پایان این نشست و با رای هیئت داوران طاهره حاجی حسینی، حمیده حائری، مهدیه کشوری مقدم، زهرا حبوباتی و زهرا دهستانی بافقی به ترتیب به عنوان پنج برنده این جشنواره معرفی و برای مرحله منطقهای انتخاب شدند، همچنین در این مراسم از برترینها و شایسته تقدیرها با اهدای تندیس و لوح تقدیر تجلیل شد.
مرحله استانی بیست و دومین جشنواره قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد از 16 الی 23 مهرماه و با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد برگزار شد.
7537/ 6014/