محمدعلی طالبی روز سه‌شنبه در آیین بهره برداری از ۲۵ طرح آموزشی ، پرورشی و ورزشی که همزمان با سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس با سخنان معاون اول رییس جمهوری  و به صورت نمادین در مدرسه نیک اندیشان ۲ برگزار شد افزود: ضرورت پرداختن به امر مدرسه با توجه شرایطی در کشور با آن مواجه هستیم بیش از بیش نقش خیرین در این امر می طلبد.

وی با بیان اینکه مسائل و مشکلاتی که دولت با آن مواجه است مخصوصا در تامین اعتبارات مدرسه سازی است تصریح کرد: عمده مدارس استان در موقعیت وفور درآمدهای نفتی کشور ساخته شده و امروز هم ما در موقعیتی  هستیم که در طول تاریخ از زمان کشف نفت در پایین ترین وضعیت درآمدهای نفتی قرار داریم و این تصادفی است که به وجود آمده و در این موقعیت با حجم کارهای زیادی در مورد آن روبرو هستیم.

وی خاطر نشان کرد: تخریب و بازسازی مدارس استان از جمله این کارها است که تعداد آنها هم قابل توجه است و شاید دولت هم نتواند سهم خودش را در این امر تامین کند بنایرین لازم است خیرین بیش از گذشته در ساخت فضاهای آموزشی یاری کنند.

استاندار یزد افزود:  اما در این شرایط جای خوشحالی است که روحیه خیرمندی در جامعه همچنان  موج می زند و انسانهای بزرگی هستند که برکات آن در کشور ساری و جاری است که برای چنین کارهای ارزنده ای از سرمایه خود می گذرند و با ساخت فضای آموزشی زمینه تحصیل دانش آموزان این مرز و بوم را فراهم می کنند.

سرانه فضای آموزشی یزد بالاتر از میانگین کشوری

مدیر کل نوسازی ، تجهیز و توسعه مدارس استان یزد هم در این مراسم گفت: سرانه فضای آموزشی در استان بالاتر از میانگین کشوری است اما برخی از مدارس این خطه فرسوده و نیاز به تخریب و بازسازی دارند.

جواد ذاکر با اشاره به تغییر کاربردی مدارس بلا استفاده  استان افزود:  علاوه بر افتتاح ۲۵ طرح امروز ، ۱۵ طرح آموزشی ، پرورشی و ورزشی دیگر هم تا پایان سال جاری در استان به بهره برداری می رسد.

وی همچنین از جمع آوری مدارس خشت و گلی و بخاری های نفتی از مدارس استان در سالجاری خبر داد و اظهار داشت: پس از تهیه و تکمیل مدارسی که در استان نیاز به تخریب و بازسازی دارند عملیات اجرایی آنها با کمک خیرین و اعتبارات دولتی آغاز شود.

وی اضافه کرد: امیدواریم با همراهی خیرین شاهد تحولی خوب در فضای های اموزشی استان باشیم.

ساخت ماهانه ۲.۵ مدرسه در استان

رئیس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز یزد هم در این مراسم گفت: با وجود اینکه ماهانه ۲.۵ مدرسه با مشارکت خیرین در استان ساخته می شود هنوز با کمبود مدرسه روبرو هستیم.

امیر حسین رادمنش با بیان اینکه ۳۵ درصد مدارس استان فرسوده و نیاز به تخریب و بازسازی دارند افزود:  متاسفانه در سالجاری ۴۰ مدرسه استان به صورت دو شیفته به علت کمبود کلاس درس، رشد ۹ درصد دانش اموزان و مهاجرت پذیر بودن استان اداره می شود.

وی اضافه کرد: در اول مهر امسال ۱۹ مدرسه در قالب ۱۵۲ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش استان شد که از این تعداد ۱۱ مورد آن خیری و هشت طرح آن هم مشارکتی بود.

همزمان با سراسر کشور، ۲۵ طرح آموزشی، پرورشی و ورزشی با ۱۷۶ کلاس درس روز سه‌شنبه از طریق ارتباط ویدئو کنفرانسی با معاون اول رئیس مهوری و وزیر آموزش و پرورش در استان یزد به بهره‌برداری رسید.

طرح های یاد شده با زیربنای ۲۹ هزار و ۶۹۵ مترمربع با سرمایه‌گذاری ۵۵ میلیارد تومان افتتاح شد که بخشی از این هزینه توسط خیرین استان تامین شده است.

امروز  ۲ هزار پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی مشتمل بر ۱۰ هزار کلاس درس به صورت همزمان در سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس به بهره‌برداری رسید که برای به ثمر رسیدن این تعداد طرح در مجموع اعتباری بالغ بر سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

افزون بر ۲۶۸ هزار دانش آموز در ۲ هزار و ۱۰۶ مدرسه در استان یزد تحصیل می کنند.

۲۰۸۸/ ۶۱۹۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.