جاده ۶۴ کیلومتری مسیر بافق به ساغند، پنج کیلومتر از جاده ۳۱ کیلومتری بافق به رفسنجان که در حوزه استحفاظی این شهرستان قرار دارد و هتل سنتی بوم گردی قلعه تاریخی آریز روستای باقر آباد به مناسبت هفته تعاون با حضور محمد شریعتمداری بهره برداری شد.
طول مسیر جاده بافق - رفسنجان ۱۱۵ کیلومتر است که ۸۴ کیلومتر آن در محدده شهرستان بافق قبلا به بهره برداری رسیده و ۲۶ کیلومتر دیگر درحوزه شهرستان رفسنجان قرار دارد، که امروز پنج کیلومتر آن افتتاح شد.
جادههای بافق به ساغند و بافق به رفسنجان به ترتیب با ۳۱۰ و ۵۰ میلیاردریال از محل اعتبارات شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، بودجه شهرستان و مشارکت راه و شهرسازی ساخته و تکمیل شده است که با بهره برداری از طرحها فاصله بافق به بندرعباس و مشهد به ترتیب ۱۶۰ و ۱۰۰ کیلومتر کوتاه تر شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در این سفر از پیت استخراج سنگ آهن و طرحهای جوار معدنی در دست اجرای شرکت سنگ آهن مرکزی ایران - بافق بازدید کرد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این شرکت قرار گرفت.
شریعتمداری در جریان افتتاح طرحهای شهرستان بافق در جمع خبرنگاران گفت: بهره برداری از مسیرهای ارتباطی بافق - رفسنجان و ساغند، ایجاد یک سهراه مواصلاتی و خروج کامل شهرستان بافق از بن بست است.
وی افزود: این ۲ جاده کوتاهتر شدن مسیر، بهبود شرایط حمل و نقل کالا و مسافر را باعث شده و بستر را برای توسعه پایدار شهرستان بافق فراهم میسازد.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی همچنین بر تکمیل طرحهای جوار معدنی به ویژه گندله سازی برای تامین خوراک کارخانه فولاد بافق تاکید و تصریح کرد: با راه اندازی زنجیره فولاد در این شهرستان از خام فروش مواد معدنی سنگ آهن جلوگیری و ارزش افزوده بیشتری برای این صنعت ایجاد می کند.
فرماندار بافق هم در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار ایرنا گفت: برای مرمت و بهسازی هتل سنتی بوم گردی مورد بهره برداری ۴۵ میلیارد ریال از محل تسهیلات پایدار روستایی و بخش خصوصی هزینهشده است.
محمد زادهرحمانی افزود: طرحمرمت بنای تاریخی هتلسنتی بوم گردی قلعه آریز درمدت سه سال اجرا شده و برای ۱۰ نفر به طورمستقیم شغل ایجاد کرده است.
وی، همجواری با نخلستانهای روستای باقرآباد و کویرهای بکر مرکزی ایران، بزرگترین اقامتگاه بومگردی - تاریخی و روستایی در ایران، برخورداری از طراح، برنامه ریز و مدیریت علمی و تخصصی در حوزه بوم گردی، مرمت و احیاء براساس معماری و مصالحه بومی و سبک زندگی ساکنان گذشته را از مهمترین مزیتهای این هتل سنتی بوم گردی برشمرد.
جمعی از مسئولان کشور، نماینده حوزه انتخابیه مهریز، استاندار یزد و تعدادی از مدیران استان، فرماندار بافق و تنی چند از مسئولان محلی در آئین افتتاح طرحهای بافق، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی را همراهی کردند.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق یزد قرار دارد.
۷۵۴۳/ ۶۰۱۴/