محمدعلی طالبی روز چهارشنبه در نخستین کارگروه اقتصادی اشتغال استان تاکید کرد: این کارگروه قرار است با ساختار جدید به منظور حفظ اشتغال موجود و نیز ایجاد اشتغال جدید برگزار شود.
وی افزود: با توجه به آمار بالای بیکاری در میان دانش آموختگان دانشگاهی ، برای ایجاد اشتغال این قشر با مشکل مواجه هستیم بنابراین باید تمرکز روی این بخش باشد و با اولویت به اشتغال این افراد در کارگروه بپردازیم.
استاندار یزد با بیان اینکه استفاده از حضور ۲ نفر صاحب نظر جزو بندهای دستورالعمل جدید کارگروه اشتغال است ، تصریح کرد: اعضای کارگروه در این زمینه ، پیشنهادهای لازم را ارائه دهند.
طالبی تأکید کرد: همه ادارات و دستگاههای استان موظف هستند تا برنامههای خود را در خصوص اشتغال ظرف یک ماه آینده ارائه و فرمانداران نیز به همین گونه باید برنامه به کارگروه ارائه کنند.
وی با اشاره به لزوم اطلاع رسانی بیشتر درباره طرحهای کارورزی و فرصتهای کاری دانشگاه یزد و استفاده بیشتر از ظرفیت بخش خصوصی اظهار داشت: در همین راستا ، کمیته اجرایی متشکل از نمایندگان سازمانهای مدیریت و برنامهریزی و صمت ، دانشگاه یزد و بخشها و تشکلهای خصوصی مرتبط با حوزه اشتغال تشکیل شود.
رئیس کارگروه اشتغال یزد اضافه کرد: طرح فرصت کاری که دانشگاه یزد ارائه کرده است،مورد بسیار خوبی است باید در این کمیته بررسی و پس از رفع اشکال و نقاط ضعف ، برای تصویب و ضمانت اجرایی ، به شورای عالی اشتغال و یا بررسی در هیأت وزیران به تهران ارسال شود.
طالبی با تأکید بر لزوم هزینه کرد، تسهیلات اشتغال در جای خود گفت: روی این موضوع حساس هستیم به همین دلیل باید برای مدیریت استان ، سامانهای طراحی شود که وضعیت تسهیلات پرداختی و میزان اشتغال ایجاد شده ناشی از آن را رصد کنند.
وی با اشاره به وظایف دستگاههای مختلف در بحث تبصره ۱۸ قانون برنامه بودجه برای ایجاد اشتغال خاطرنشان کرد: پیگیری دستگاهها با جدیت ادامه یابد و مطالبه مدیریت استان این است که هر دستگاهی در این بخش باید رتبه برتر در کشور کسب کند.
استاندار یزد در باره درخواست مدارس غیردولتی مبنی بر دریافت تسهیلات اشتغال زا از محل تبصره ۱۸ هم گفت: این درخواست باید در کارگروه استانی اشتغال تصویب و برای تصویب و پیگیری به تهران ارسال شود.
در این جلسه هفت دستور کار شامل وضعیت طرح کارورزی ، طرح فرصت کاری دانشگاه یزد ، وضعیت اشتغال ایجاد شده اداره میراث فرهنگی از محل تبصره ۱۸ ، گزارش برنامه اشتغال و تولید در بخش صنعت ، معدن و تجارت ، گزارش وضعیت اشتغال طرحهای دانش بنیان ، درخواست مدارس غیردولتی برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی و تصویت پنج طرح متقاضی دریافت تسهیلات پشتیبان مشاغل خانگی دستگاههای اجرایی بررسی شد.
۱۹۶۸/ ۲۰۴۷