معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد از کاهش ۱۷ درصدی دعاوی خانواده در این استان طی سالهای اخیر خبر داد.
به گزارش ایسنا – منطقه یزد، «محمدحسین رحیمیزاده» با بیان این که طلاق طی چند سال گذشته روند افزایشی را سپری میکند، اظهار کرد: براساس اطلاعات دریافتی از مراکز مشاوره پنج علت اصلی طلاق به نقل از خود خانوادهها و زوجین شامل اعتیاد، بیکاری، آسیبهای فضای مجازی، خیانت همسر و دخالت اطرافیان در زندگی زوجین است.
به گفته وی، از مجموع پنج هزار پرونده دعاوی خانواده که به مراجع قضایی استان ارجاع شده، بین 15 تا 20 درصد در سال گذشته و به طور میانگین طی دو سه سال اخیر حدود 17 درصد کاهش یافته است.
این مسئول یادآور شد: البته دعاوی زوجین، لزوماً طلاق نیست بلکه زوجین بر سر عواملی مانند ملاقات بچه، نفقه و جهیزیه و موارد دیگری گاهاً دچار اختلاف نظر میشوند.
وی در مورد اقدامات صورت گرفته در رابطه با حل اختلاف زوجین، تصریح کرد: در مرحله اول، پروندههای ارجاع شده قبل از ثبت در سیستم قضایی به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ارجاع می شود و زوجین به کارگاههای آموزشی با رویکرد سازش ارجاع داده میشوند.
رحیمیزاده ادامه داد: اگر رابطه زوجین به سازش منجر و پرونده آنها در این مرحله بسته نشود، جهت مشاوره تخصصی مورد نیاز به چهار مرکز مشاوره حوزه خانواده که زیرمجموعه معاونت پیشگیری فعالیت میکنند برای حداقل سه جلسه ارجاع میشوند و در صورت عدم سازش نهایتاً به دادگاه ارجاع می شوند.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SAانتهای پیام