دبیر کمیته پایش ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه سال گذشته ۲۳ جلسه تشکیل شد، اظهار داشت: با توجه به دستور استاندار ، بانک اطلاعاتی به منظور ارزیابی و کنترل روند اجرای مصوبات توسط واحد فناوری اطلاعات خانه صنعت ، معدن و تجارت ( صمت ) استان راه اندازی شد.
وی افزود: این کار به منظور پایش پیشرفت اجرای مصوبات و همچنین پیشنهاد رفع موانع و اصلاح فرآیند کار و برای ایجاد سرعت و دقت در موضوع پایش ایجاد شد تا پیگیری هر مصوبه و روند اجرای آن کاملاً از بانک اطلاعات قابل استخراج و گزارش گیری باشد .
رئیس خانه صمت یزد ادامه داد: در بانک اطلاعات، گزارش جزئیات و آمار تفصیلی اقدامات انجام شده توسط مجریان و همکاران (مکاتبات و پاسخهای دریافتی از دستگاههای مجری، ریز موارد و نظر کمیته، درصد انجام پروژهها توسط دستگاههای اجرایی و ...) موجود است .
سید علی اکبر کلانتر با بیان اینکه از ابتدای تشکیل کمیته پایش ۲۸ مورد مکاتبه توسط دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی استان مبنی بر تعیین وضعیت مصوبات ستاد با دستگاهها انجام شد، یادآور شد : ابتدا ۱۴۵ مصوبه با عدم پاسخگویی مواجه شد که پس از آن و جهت تعیین وضعیت نهایی مصوبات سال ۹۷ و ارائه گزارش به ریاست ستاد ، در خرداد ماه ۹۸ توسط دبیرخانه کمیته پایش (خانه صمت) نامه ای به ۹۳ دستگاه ارسال شد که ۵۲ دستگاه پاسخ خود را اعلام کردند.
وی در مورد میزان پیشرفت مصوبات هم گفت: علاوه بر اجرای ۱۱۶ مصوبه ، ۱۲ مصوبه به دلیل عدم امکان اجرا ، ۱۱ مصوبه به دلیل عدم پیگیری متقاضی و ۱۹ مصوبه به دلیل عدم اقدام دستگاه مجری اجرایی نشد ،ضمن آنکه وضعیت ۱۶ مصوبه به دلیل مکاتبه بدون نتیجه و ۳۴ مصوبه به دلیل عدم پاسخگویی دستگاه ها نامشخص است.
نخستین جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی یزد بهمن ماه ۱۳۹۴ در استانداری برگزار شد.
در ابتدای فعالیت ستاد ، دولت در قالب مجموعه اهداف، سیاستها و برنامههای اقتصاد مقاومتی ، ۹۹ هدف، ۱۸۴ سیاست و ۶۹۳ برنامه را به تصویب شورای اقتصاد رساند و ۱۱ برنامه ملی را برای ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی تصویب کرد.
۱۹۶۸/ ۲۰۴۷