سرپرست دانشگاه یزد گفت: با توجه به سبقه‌ی فعالیت‌های جهاددانشگاهی یزد به گسترش همکاری‌های دانشگاه یزد با این نهاد و استفاده از تجربیات آن بسیار خوش‌بین هستیم.

به گزتارش ایسنا – منطقه یزد، «قاسم برید لقمانی» امروز به مناسبت سی و نهمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی در بازدید از سازمان جهاددانشگاهی استان یزد اظهار کرد: قطعاً خدمات جهاددانشگاهی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی مشهود و مبرهن است و گره‌های کور بسیاری در جامعه به سرعت توسط این نهاد انقلابی گشوده شده است.

وی جهاددانشگاهی را نهادی چابک خواند که در حوزه‌های مختلف و بنا به اقتضای نیاز روز جامعه، ورود موفقی داشته و استفاده از تجربیات آن می‌تواند به دانشگاه یزد نیز در برنامه‌هایش کمک کند.

وی پویایی را از دیگر ویژگی‌های جهاددانشگاهی ذکر کرد و افزود: متاسفانه دانشگاه‌های کشورمان در شناسایی رشته‌های مورد نیاز جامعه و اخذ مجوز‌های لازم برای پذیرش و پرورش دانشجو در این رشته‌ها از چالاکی لازم برخودار نیستند و برای تغییر ساختارها برخلاف جهاددانشگاهی و دانشگاه‌های دیگر کشورها با سختی‌هایی مواجه هستند.

برید لقمانی بر لزوم معرفی بیشتر توانمندی‌ها و شرح خدمات جهاددانشگاهی تاکید و خاطرنشان کرد: با توجه به سبقه فعالیت‌های جهاددانشگاهی یزد به گسترش همکاری‌های دانشگاه یزد با این نهاد و استفاده از تجربیات آن بسیار خوش‌بین هستیم.

وی در ادامه گفت: قطعاً در موضوع آموزش‌های کوتاه مدت و به ویژه آموزش‌های مهارتی به دانشجویان در سال تحصیلی جدید با جهاددانشگاهی همکاری خواهیم داشت.

وی همچنین تعامل بیشتر خبرگزاری ایسنا به ویژه در آموزش‌های خبرنگاری به دانشجویان را خواستار شد و ابراز امیدواری کرد که با توجه به فعالیت دفتر فرهنگی جهادانشگاهی در دانشگاه یزد این تعاملات سرعت بیشتری به خود بگیرد.

سرپرست دانشگاه یزد در پایان نیز از برخی موازی‌کاری‌ها در حوزه آموزش عالی گلایه کرد و با بیان این که شاید برخی نواقص در این حوزه ناشی از مکلات ساختاری وزارت متبوع در گذشته بوده باشد، ساماندهی مراک اموزش عالی در استان را ضروری بیان کرد.

«مهدی باصولی» رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد نیز در این دیدار با بیان این که جهاددانشگاهی در ابتدای سال‌های شکل‌گیری براساس اهداف در نظر گرفته برای این نهاد تنها در محدودی از فعالیت‌های مورد نیاز جامعه‌ی آن سالها فعالیت داشت، عمده این فعالیت‌ها در جهاددانشگاهی یزد نیز در حوزه آموزش عالی خواند و افزود: خوشبختانه در حال حاضر مجموعه جهاددانشگاهی در کشور و استان یزد سعی بر توازن فعالیت‌ها در حوزه‌های مختلف دارد.

وی ادامه داد: در همین راستا جهاددانشگاهی یزد هم‌اکنون علاوه بر آموزش عالی، در زمینه آموزش‌های کوتاه مدت در قالب هفت مرکز آموزش به اقشار مختلف جامعه خدمت‌رسانی می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در حوزه پژوهشی علاوه بر فعالیت‌ها در گروه‌های پژوهشی مختلف، از سال 96 پژوهشکده مواد نوین سرامیکی توسط جهاددانشگاهی راه‌اندازی شد.

به گفته باصولی، جهاددانشگاهی یزد از طریق شش مرکز خدمات تخصصی در استان به ارائه خدمات فناورانه نیز مشغول ست.

وی خدمات فرهنگی جهاددانشگاهی یزد را برخوردار از گستره بالایی خواند و گفت: در حال حاضر شعب خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز تولید کالاهای فرهنگی،‌ مرکز افکارسنجی و خانه زیلو و بخش‌های مختلف دیگری در ذیل این معاونت در استان فعالیت می‌کنند.

وی یکی از سیاست‌های جهاددانشگاهی را تبدیل یافته‌های پژوهشی به ثروت عنوان کرد و گفت: در همین راستا جهاددانشگاهی یزد طی سال‌های اخیر در حوزه تولید جرم‌های نشوز با حمایت معاونت علمی رباست جمهوری اقداماتی را صورت داده به نحوی که سال گذشته نیز به عنوان یکی از طرح‌های فناورانه برتر جهاددانشگاهی توسط معاون اول رییس جمهور رونمایی شد.

رییس جهاددانشگاهی استان در پایان نیز با اشاره به نقش دانشگاه یزد در ترسیم مسیر توسعه آموزش عالی استان، آمادگی جهاددانشگاهی یزد را در قالب دانشگاه علم و هنر برای کمک به توسعه استان در این رابطه اعلام کرد.

گفتنی است؛ در ادامه این دیدار معاونین دانشگاه و جهاددانشگاهی نیز در آن حضور داشتند، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف جهاددانشگاهی پیرامون راهکاری‌های گسترش همکاری‌های فیمابین بحث و تبادل نظر شد.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.