سید مسعود عظیمی یکشنبه شب در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با بیان اینکه تولید و اشتغال جوانان از جمله برنامههای محوری دولت است، افزود: توجه به شرکتها و واحدهای دانش بنیان نقش مهمی در جذب جوانان و ایجاد اشتغال مولد در منطقه دارد.
به گفته وی، واحدهای تولیدی سبز و کمآبخواه، فعال در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته ، صادراتگرا با حجم اشتغال بالا همراه با جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی در اولویت حمایت و پرداخت تسهیلات مناسب هستند .
این مسئول اظهار داشت: پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی برای توسعه ، تکمیل، بازسازی و احداثی بر اساس نیاز و شرایط با فراخوان قبلی و بررسی تقاضا طبق مقررات و به طور دقیق انجام میشود .
عظیمی خاطر نشان کرد: درخواست متقاضیان تسهیلات با حضور اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بررسی و سپس اولویتبندی و اقدام مناسب در این ارتباط صورت میگیرد.
همچنین مدیرکل صنعت، معدن و تجارت ( صمت ) یزد گفت: بررسی تسهیلات مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی استان برای تولید و اشتغال در برنامه محوری دولت قرار دارد.
محمدرضا علمدار یزدی افزود: تمام درخواست متقاضیان دریافت تسهیلات دقیقا بررسی و سپس بر حسب ضرورت اقدام و تصمیم گیری نهایی میشود.
۸۰ شرکت دانش بنیان در یزد فعالیت دارد.
در حال حاضر سه هزار و ۲۸۵ فقره پروانه بهرهبرداری صنعتی و ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری اسمی با اشتغال ۱۰۰ هزار و ۴۴۵ نفر در استان یزد وجود دارد .
تولید بیش از ۸۰۰ نوع کالا ، رتبه نخست تولید کاشی و سرامیک کشور با بیش از ۵۰ درصد ، رتبه دوم تولید محصولات نساجی ، رتبه سوم تولید فولاد کشور و رتبه نخست تولید رومبلی ، ترمه و روفرشی ازجمله جایگاههای برتر استان در اقتصاد ملی است.
استان یزد بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها و آبادیها زندگی میکنند.
۷۵۳۶/ ۲۰۴۷/