عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران ورود مسئولیتهای اجتماعی به کسب و کارها را منجر به ماندگاری برندها و رقابتپذیری تولیدات داخلی با کالاهای خارجی دانست.
به گزارش ایسنا – منطقه یزد، «محمدمهدی فنایی» در بیست و چهارمین دورهمی خانه مطبوعات استان یزد که با حضور جمعی از اصحاب رسانه و مطبوعات استان برگزار شد، با اشاره به ضرورت رجوع به زندگی و نحوه کسب و کار فعالان اقتصادی بزرگی یزد همچون برخوردارها و رسولیانها، اظهار کرد: یکی از مهمترین مسائل امروز برقراری راه ارتباط بین کسب و کارهای سنتی و مدرن است که در این رابطه رسانهها میتوانند در ارتباط با جامعه در این رابطه همکاری موثری داشته باشند.
وی در رابطه با چگونگی ماندگاری برندهای موفقی و معروف امروز، تصریح کرد: وارد کردن مسئولیتهای اجتماعی در صحنه اشتغال و کسب و کار میتوانند برندهای اقتصادی را در اذهان عمومی ماندگار کند چرا که در این حالت، منافع جمعی بر منافع شخصی پیوند میخورد.
این فعال اقتصادی و کارآفرین موفق کشوری به تلاش های صورت گرفته برای ایجاد کمیسیون مسئولیت اجتماعی در اتاق بازرگانی تهران اشاره کرد و گفت: هر چند که با سرسختی برخی از مسئولان موفق به این امر نشدم ولی این موضوع مهم در اتاق بازرگانی ایران با اتفاق نظر و دیدگاه روشن مسئولان، تایید شد و از آنجایی که اتاق بازرگانی ایران نهادی کشوری است، در آینده این مهم به سایر استانها نیز تزریق خواهد شد.
وی با بیان این که ماندگاری برندها و مسئولیت اجتماعی باعث موفقیت کسب و کارها میشود، تصریح کرد: تولید، تجارت و کسب و کار داخلی با محوریت این مهم، دوباره قابل رقابت و حتی برتر از کالاهای خارجی میکند همانطور که امروز و حتی در شرایط فعلی اقتصاد کشور نیز در برخی واحدهای تولیدی این موفقیت دیده میشود و همچنان مشتریان حتی اروپایی خود را دارند.
فنایی در این باره گفت: البته تولیداتی مانند پارچهی یزد در گذشته از کشورهایی همانند ترکیه برتر بود و ترکیه یکی از مشتریان تولیدات یزد محسوب میشد اما این که امروزه کالاهای کشورهای خارجی جایگزین تولیدات موفقی همچون پارچه یزد شدند، مسئلهای است که باید چگونگی آن را بررسی و آسیبشناسی کرد.
وی به اهمیت رعایت صداقت و توجه به اصل انسانیت که شامل مسجود فرشتگان بودن و اشرف مخلوقات بودن است در موفقیت کسب و کار اشاره کرد و افزود: دوری از غیبت، ربا و داشتن شفافیت و عملکرد هوشمندانه، منصف بودن و رعایت حقوق دیگران و حقالناس و همچنین کار تیمی نیز از اصولی است که میتواند ضمن به دست آوردن اعتماد دوجانبه مشتری و تولیدکننده، منجر به موفقیت در تجارت و کسب و کار شود.
وی آموزش را از اصول دیگر موفقیت در کسب و کار بویژه در مورد نیروی انسانی جوان عنوان و اظهار کرد: جوانان امروزی از طریق کوتاه و مفید صحبت کردن میتوانند تفهیم شوند و ما به عنوان ارائه دهنده مفاهیم باید این ویژگی جوانان امروز را در نظر داشته باشیم.
این کارآفرین برتر استانی در پایان نیز مطالعه برخی از کتب مانند نامه حضرت امیر(ع) به مالک اشتر، سجایای حضرت زینب(س) و حتی مدیریت کوروش کبیر را از منابع راهنما و هدایتگر در کسب و کار و فعالیت اقتصادی موفق برشمرد و گفت: برخی از آموزهها مانند مدیریت خشم و عصبانیت و تیمورکینگ کار کردن از مفاهیمی است که باید به صورت مداوم به کارکنان آموزش داده شود.
«فخرالسادات خامسی» مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد هم در این نشست به ضرورت بهرمندی از ظرفیت فعالان اقتصادی موفق و مجرب استان تاکید کرد و خواستار حضور بیشتر آنان در مجامع جوانان و همچنین قشر فرهنگی جامعه بویژه خبرنگاران به منظور تقویت مسئولیتهای اجتماعی و فعالیتهای تیمی در کسب و کارهای مدرن شد.
گفتنی است؛ در این نشست ضمن دعوت از خبرنگاران و فعالان مطبوعاتی برای حضور در تورهای آشناسازی با صنایع و واحدهای تولیدی، برای متولدین تیرماه عضو خانه مطبوعات یزد نیز جشن تولد برگزار شد.
انتهای پیام