معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای یزد از طراحی و ساخت برج‌های رده ولتاژی 63 کیلوولت برای مناطق با شرایط آب و هوایی متوسط کشور توسط برق منطقه‌ای یزد خبر داد.

به گزارش ایسنا – منطقه یزد، «علیرضا رفیعی» در این مورد تاکید کرد: با توجه به گستردگی پهنه آب و هوایی منطقه متوسط در سطح کشور به ویژه در استان‌های سمنان، کرمان و اصفهان، با استفاده از این برج‌ها در خطوط احداثی پنج سال آینده، صرفه‌جویی حدود 300 میلیارد ریالی برای صنعت برق تحقق یابد.

وی همچنین از کاهش حجم فونداسیون و هزینه نگهداری و تعمیرات و سبک شدن سازه برج در خطوط 63 کیلوولت همزمان با اجرای این طرح خبر داد و اظهار کرد: بر اساس طراحی اولیه، طراحی و ساخت 4 تیپ برج در دستور کار قرار داشت که آزمون تایپ تست هر چهار تیپ، با ثبت رکورد 3 ماهه  با موفقیت انجام شد.

این مسئول در بخشی از سخنانش خاطرنشان کرد: با توجه به مصوبه کارگروه تخصصی «بهینه‌سازی طراحی خطوط و بررسی حریم‌ها» و ابلاغ شرکت توانیر به برق منطقه‌ای یزد، طراحی، نمونه‌سازی و تایپ تست چهار تیپ برج جدید رده ولتاژی 63 کیلوولت شامل برج‌های عبوری و زاویه برای پهنه‌بندی آب و هوایی منطقه متوسط ایران در دستور کار این شرکت قرار گرفت.

وی با بیان این‌ که فرایند طراحی، نمونه‌سازی و تایپ تست موفقیت‌آمیز این برج‌ها توسط شرکت برق منطقه‌ای یزد با همکاری شرکت مشاور از اوایل سال 96 شروع و تا پایان سال 97 پایان پذیرفت، گفت: تعداد 50 دستگاه از این نوع برج‌ها برای اولین بار در خط 63 کیلوولت رستاق – مزرعه کلانتر به طول 14 کیلومتر نصب و برق‌دار شد.

رفیعی با اشاره به این ‌که 90 درصد وسعت استان یزد دارای شرایط آب‌ وهوایی متوسط است، افزود: در مقایسه با برج‌های موجود، مبلغ هفت میلیارد ریال در هزینه این خط صرفه‌جویی شده و در مجموع 17 درصد آهن‌آلات مورد نیاز کم شده است.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.