مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری یزد در پنجمین نشست گام، گفت: نگاه تک بعدی مهمترین چالش‌ حوزه توسعه اجتماعی است.

به گزارش ایسنا-منطقه یزد، در پنجمین نشست گام از سلسله گفت‌وگوهای اجتماع محور استان که با موضوع «آسیب شناسی نهادینه سازی عفاف و حجاب در بین نوجوانان و جوانان» و با حضور فعالان حوزه اجتماعی ادارات کل استان، مدیرکل امور اجتماعی و مدیرکل امور بانوان استانداری برگزار شد، عدم تبیین مناسب جوانان و نوجوانان به عنوان یکی از چالش‌های جدی حوزه عفاف و حجاب مطرح شد.

«فخرالسادات خامسی هامانه» مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری یزد ایجاد فضایی صمیمی برای بیان چالش‌های اجتماعی را از جمله اهداف نشست‌های گام دانست و بیان کرد: مباحث اجتماعی و فرهنگی مسائلی چند بعدی و پازلی هستند.

وی نگاه تک بعدی را از جمله چالش‌های حوزه اجتماعی دانست و افزود: فاصله گرفتن از بحث خود مراقبتی از دیگر دغدغه‌های جدی جامعه در حوزه اجتماعی و فرهنگی است.

این مسئول مردمی نشدن مباحث اجتماعی و فرهنگی را از دیگر چالش‌های جدی در این حوزه عنوان کرد و گفت:‌ نهادینه کردن موضوعات اجتماعی بین مردم ضروری است.

«فاطمه دانش‌یزدی» مدیرکل امور بانوان استانداری یزدی هم در این نشست تدوین برنامه‌های راهبردی برای دستگاه‌های اجرایی و خدماتی را از جمله ویژگی‌های نشست‌های گام دانست و بیان کرد:‌ زبان گفت و گو برای انتقال مفاهیم ارزشی در حوزه عفاف و حجاب بین نسل جوان باید تغییر کند.

وی استفاده از ظرفیت هنر را یکی از مهمترین و موثرترین راهکارهای تبیین جوانان در حوزه عفاف و حجاب عنوان و خاطرنشان کرد: سلیقه از دیگر موارد حائز اهمیت در تبیین مسائل فرهنگی و اجتماعی است.

اهمیت نقش آفرینی بیش از پیش آموزش و پرورش،  عدم فعالیت اتاق فکر جامعه اسلامی برای مقابله با توطئه‌های شوم فرهنگی و لزوم الگوسازی در بحث عفاف و حجاب از دیگر مباحثی بود که به عنوان موارد حائز اهمیت در راستای توسعه اجتماعی و فرهنگی مطرح شده است.

توجه جدی به جایگاه خانواده به عنوان کوچکترین و مهمترین نهاد اجتماعی از جمله مباحثی بود که همگی بر اهمیت آن اتفاق نظر داشته و پیرامون چگونگی نقش آفرینی این مهم بحث و تبادل نظر کردند.

توجه به مباحث اعتقادی نسل جوان پیرامون مسائل فرهنگی و اجتماعی نظیر عفاف و حجاب از دیگر موارد حائز اهمیت در این حوزه عنوان شد و حاضرین در جلسه سرمایه گذاری برای جایگاه زن در جامعه اسلامی را ضروری دانستند.

 

 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.