به گزارش ارنا ، محسن صادقیان روز سه شنبه در جلسه کمیته تسهیل گری سرمایه‌گذاری در استان با اشاره به اینکه دستگاه ها در حوزه سرمایه گذاری ، جزیره ای عمل می کنند ، افزود: برخی مدیران کل در پروژه های بزرگ اطلاعات لازم را ندارند و موارد را به کارشناسان ارجاع می دهند در حالی که همه باید دغدغه کار داشته باشند.
وی تصریح کرد: در یک سال گذشته در بحث و اشتغال ، هیچ بانک اطلاعاتی نداشته ایم و باید برای این کار ، راه حل مناسبی در نظر گرفته شود.
معاون استانداری یزد تأکید کرد : باید طرح های بزرگ زیرساختی شناسایی شود و اطلاعات آنلاین واگذاری ها همراه با روند تکمیل آنها همراه با تحلیل ارائه شود.
صادقیان با اشاره به لزوم معرفی طرح های سرمایه گذاری به شکل منسجم یادآور شد: در این خصوص باید کتاب سرمایه گذاری در استان یزد به شکل مناسب تهیه شود.

** نگاه دستگاه قضایی حمایت از سرمایه گذاران است
همچنین بازرس کل یزد در این جلسه با تأکید بر لزوم حمایت از سرمایه گذاران اظهار کرد: نگاه دستگاه های نظارتی و قضایی این است که خللی در کار سرمایه گذاری پیش نیایده و واحد تولیدی تعطیل نشود.
حجت ‌الاسلام اکبر طالبی چاهوکی اظهار داشت: موضوعی که کمتر مورد توجه است بحث قانونگذاری و تصمیم های خلق‌الساعه دولت و مجلس در حوزه سرمایه‌گذاری است.
وی افزود: بسیاری از مشکلات قوانین در استان به دولت و مجلس باز می گردد که نیاز است متولیان سرمایه گذاری و بخش خصوصی ، مطالعاتی در خصوص قوانین، بخشنامه‌ها و آیین ‌نامه‌های مانع در برابر سرمایه گذاری انجام دهند.
بازرس کل استان یزد خاطرنشان کرد: برخی از این قوانین به دلیل عدم تخصص افراد مصوب کننده تصویب می شود و برخی از مصوبه های خوب هم به ویژه در بحث معادن به دلیل برخی رانت ها و فشارها تغییر کرده و تبصره های مختلف به آنها اضافه می شود.
طالبی چاهوکی بر لزوم پرهیز از تغییرات لحظه ای قوانین تأکید کرد و گفت: لازم است تا بخش خصوصی و متولیان امر سرمایه گذاری در استان ، قوانین دست و پاگیر را احصا و راه حل آنها را ارائه دهند و اگر بخشی از این موارد نیازمند انتقال به تهران را داشته باشد در راستای رفع آنها برنامه ریزی شود .

** لزوم تغییر رویکردها و ایجاد تیم دیپلماسی سرمایه گذاری در استان
در ادامه این جلسه مشاور اشتغال و سرمایه گذاری استاندار یزد هم گفت: تغییر رویکرد استان در شیوه سیاستگذاری و مدیریت سرمایه گذاری ضروری است و با توجه به اینکه سرمایه گذاری امری فنی و تخصصی است نباید هر فردی از هر حوزه ای ، در حوزه دیگر ورود کند.
علی اکبر جعفری ندوشن افزود: یکی از روش های تغییر رویکرد در این خصوص ، رجوع به افراد متخصص در حوزه سرمایه گذاری ، دارای منابع و نیروی انسانی لازم است.
وی یکی دیگر از راهکارها را رفتن به سمت بنیادهای بزرگ سرمایه گذاری و نهادی عنوان کرد و ادامه داد: در شرایط امروز کشور ، عده ای از افراد دارای سرمایه های خرد ، به دنبال سرمایه گذاری در طرح های مطمئن برای حفظ ارزش پول خود هستند.
مشاور استاندار یزد تأکید کرد : در این خصوص باید برای تجهیز سرمایه گذاران خرد برنامه ریزی کرد و از سوی دیگر تیم دیپلماسی یا سفیران سرمایه گذاری با استفاده از توان همشهریان یزدی مقیم تهران برای جلب سرمایه گذاران استفاده کرد.
جعفری ندوشن افزود: در کنار این موارد باید علاوه بر رایزنی تیم دیپلماسی سرمایه گذاری با بنیادهای بزرگ مالی به فکر ایجاد و راه اندازی چنین بنیادها و نهادهای سرمایه گذاری بود تا با این روشهای جدید بتوان راه امید را در استان باز نگهداشت.
در یزد هزار و 38 پروژه نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد وجود دارد که با بهره برداری از آنها زمینه اشتغال 35 هزار نفر فراهم می‌شود .
در حال حاضر سه هزار و 285 فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی و 11 هزار و 600 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اسمی با اشتغال 100 هزار و 445 نفر در استان یزد وجود دارد .
تولید بیش از 800 نوع کالا ، رتبه نخست تولید کاشی و سرامیک کشور با بیش از 50 درصد ، رتبه دوم تولید محصولات نساجی ، رتبه سوم تولید فولاد کشور و رتبه نخست تولید رومبلی ، ترمه و روفرشی ازجمله جایگاه‌های برتر استان در اقتصاد ملی است.
1968/ 2047
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.