کمال دهقانی فیروزآبادی عصر یکشنبه در جمع رئیسان شوراهای شهرها و روستاهای تفت با اشاره به اینکه از اولین روز حضورش در تفت و نوشیدن آب نامطلوب روستای بنادکوک اشاره کرد و یادآور شد: روزهای آینده این طرح نهایی و خبر خوشی به مردم خواهد داد.
وی تصریح کرد: در سه سال گذشته تمام تلاش خود را متمرکز این پروژه کرد و امید دارد، هرچه سریع تر امور به نتیجه برسد.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به گازرسانی در اغلب نقاط شهرستان اشاره کرد و یادآور شد: گازرسانی به دهستان شیرکوه با پیگیری های انجام شده در حال اجراست.
دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه در سال 1398 در اختیار هر نماینده 130 میلیارد ریال قرار گرفت ، گفت: این مبلغ به صورت مساوی میان تفت و میبد برای اجرای پروژه های ملی تقسیم شد.
رئیس مجمع نمایندگان استان اضافه کرد: « شیرکوه باید حفظ شود و نباید به دست معدن کاران بیفتد، زیرا زندگی هزاران نفر وابسته به آن است، معدن کاران می توان از معادن دیگر نقاط استان استفاده کنند» .
وی با اشاره به بازدیدش از کارخانه شیرکوه تفت، گفت: به مدیر کارخانه اظهار داشته است فکری به حال محیط زیست کند، درست است از رونق تولید سخن می گوییم ولی محیط زیست هم باید حفظ شود.
دهقانی فیروزآبادی تأکید کرد: همه این اقدامات و گزارش ها در برابر مشکلات مردم ناچیز است و دلیل اصلی این است که بودجه نیست و نمایندگان باید به دنبال بودجه بروند.
نماینده تفت و میبد به اصلاح قانون عوارض معادن اشاره کرد و یادآور شد: سال گذشته 80 میلیارد ریال در نظر گرفته شد که امسال این مبلغ به 15 هزار میلیارد ریال رسید و این امر مختص چهار، پنج استان است.
رئیس فراکسیون مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی با اشاره به نشست شورای معادن استان دیروز ، تاکید کرد: این ابزار دست استاندار و شورای معادن استان است که یک درصد عوارض فروش معادن را به صورت متمرکز جمع آوری و برای مناطق مختلف استان هزینه کنند.
دهقانی فیروزآبادی تصریح کرد: به عنوان رئیس مجمع نمایندگان استان اعلام می کند اولویت اول وصول یک درصد عوارض فروش معادن و صنایع معدنی است تا پول دست مدیران استان باشد و بتوانند برای مردم هزینه کنند.
عضو هیئت رئیسه فراکسیون مستقلین ولایی مجلس به اصلاح قانون انتخابات هم پرداخت و گفت: این قانون که به تصویب مجلس رسید چنانچه به تأیید شورای نگهبان برسد هر نماینده برای انتخاب شدن حداقل باید 15 درصد مجموع آراء حوزه انتخابیه را کسب کند.
وی اضافه کرد: این قانون را عادلانه می داند و به جد پیگیر آن است و اصلاً به این فکر نیست که به نفع یا ضررش است.
نماینده تفت و میبد مزیت این قانون را پرداختن نمایندگان به مسائل کلان عنوان کرد و افزود: نماینده باید به دنبال بودجه باشد تا مدیران بتوانند به حل مشکل اصلی چون آب بپردازند؛ نه اینکه به فکر پر کردن چاله و چوله خیابان ها باشند که این از وظایف شوراهای اسلامی شهر و روستاست.
در این نشست چند تن از رئیسان شوراهای شهر و روستا به بیان مشکلات و مسائل خود پرداختند .
مشکل آب، امکانات کم زیربنایی در روستاهای ییلافی، خرابی جاده ها و راه های روستایی، عدم رعایت حریم رودخانه ها و مشکلات مخابراتی مهمترین محورهایی بود که نمایندگان مردم در شوراها بیان کردند.
2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.