به گزارش ایرنا محمدحسین ریاحی روز یکشنبه به مناسبت هفته کار و گارگر( پنجم تا 11 اردیبهشت) در نشستی با تشکل های کارگری شهرستان اردکان افزود: اگر سخت کوشی و پشتکار کارگران نبود، 40 سال انقلاب را با این شیوه و با این موفقیت ها نمی توانستیم پیش ببریم؛ این قشر می‌تواند نقش بسزایی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی داشته باشند.
این مسئول حوزه تعاون استان اضافه کرد: به همت کارگران شاهد افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی و تولید محصول با کیفیت هستیم، امیدواریم با وجود محدودیت ها و تنگناهایی که وجود دارد بتوانیم از کیان، اعتقاد و آرمان های خود دفاع کنیم.
مدیرکل تعاون یزد با اشاره به اهمیت نشست های سه جانبه گرایی در حوزه روابط کار میان دولت – کارگر- کارفرما تصریح کرد: به دنبال تحقق عملی مفهوم در این ارتباط هستیم و معتقدیم جامعه کارگری استان افراد خوبی و جامعه کارفرمایی هم نهاد فهیمی است و این 2 درکنار هم و دولت به عنوان تسهیل گر می تواند نقش میانجی و ارتباط مباحث قانونی در ارتباط با این 2 قشر را اجرا کنند.
ریاحی با بیان اینکه اشتغال نیازمند برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری است، اضافه کرد: سهم بخش‌های مختلف در حوزه اقتصادی تغییر کرد و سهم خدمات به 48.2 درصد و صنعت 44 درصد و کشاورزی 7.8 درصد است.
وی تصریح کرد: در حالیکه سهم صنعت 2 درصد کاهش داشت، سهم فعالیت اقتصادی در بخش خدمات با افزایش مواجه بود هر چند در برخی بخش‌ها مانند صنعت و کشاورزی این سهم کمتر شد و نشان دهنده این است که نظام اقتصادی بیشتر به سوی مشاغل خدماتی سوق داده شدند و در بخش خدمات زمینه‌های شغلی زیادی داریم.
در ادامه نماینده مردم اردکان در مجلس افزود: کارگران با بینش و دانش بالایی که دارند در بخش های اقتصادی کشور نقش آفرینی های بسیاری داشتند و رفع مشکلات آنها و حمایت از این قشر زحمتکش وظیفه اصلی ماست که جز با همدلی و همکاری میسر نخواهد شد.
محمدرضا تابش با اشاره به اینکه قانون کار دارای نقاط قوت و ضعف است، یادآور شد: در زمان فعلی که شرایط اقتصادی با مشکل مواجه است صلاح نیست به خواهیم نسبت به تغییر قانون کار اقدام کنیم؛ چه بسا این کار باعث شرایط سخت و پیچیده تری شود.
وی نشست سه جانبه گرایی را مفید دانست و خاطر نشان کرد: در اغلب جوامع پیشرفته نشست میان نمایندگان کارفرما، کارگر و دولت برگزار می شود و در ایران نیز برگزاری این نشست بسیار سودمند است؛ زمانی که سه طرف نظر و صحبت های یکدیگر را بشنوند به طور حتم به تفاهم خواهند رسید.
تابش با اشاره ای به انتخاب شعار رونق تولید در سال 98 اظهار داشت: سال های اخیر رهبری در انتخاب شعار سال تاکید ویژه ای بر تولید کالای ایرانی و حمایت از آن داشتند و امسال نیز با نامگذاری سال به نام رونق تولید اهمیت موضوع را نشان دادند.
تابش اضافه کرد: رونق تولید در واقع دوطرفه است، یکی تولید کننده و طرف دیگر خریدار قرار دارد که همیشه به دنبال کالای با کیفیت است.
این نماینده استان یزد در مجلس تشکیل و حمایت از انجمن های صنفی و تشکل کارگری را ضروری خواند و افزود: ما باید حامی کارگران باشیم و ایجاد تشکل های کارگری و انجمن های صنفی فقط بر روی کاغذ نباشد؛ مدیران و کارفرمایان موظف هستند از آنها حمایت کنند و امکانات لازم را در اختیارشان قرار دهند.
نماینده مردم اردکان با مروری به موضوع های شده در نشست گفت: راه اندازی سامانه موقت حقوق و مزایا، استقرار تشکل کارگری و انجمن های صنفی، ایجاد تعاونی مسکن و احداث بیمارستان های تامین اجتماعی از مهمترین مواردی است که از آن حمایت می کنم و آماده هرگونه همکاری در این ارتباط هستم.
13 انجمن صنفی ، نماینده کارگری، شورای اسلامی و کانون بازنشسته در اردکان فعال است و 12 هزار نفر را تحت پوشش دارد.
همچنین به گفته مدیرکل تأمین اجتماعی یزد، 198 هزار بیمه شده اجباری در استان وجود دارد که 78 درصد جمعیت از خدمات این نهاد بهره مند هستند.
محمد صابری اظهار داشت: یزد به لحاظ ضریب پوشش بیمه به نسبت جمعیت مقام نخست را در کشور داراست.
به گفته وی هم‌اکنون 24 هزار و 320 کارگاه تولیدی، خدماتی و صنعتی در استان فعال است که 48 درصد بیمه‌شدگان در بخش صنعت شاغل هستند.
از جعمیت یک‌ میلیون و 138 هزار نفری استان یزد 78 درصد آن زیر پوشش خدمات تأمین اجتماعی هستند.
مرکز شهرستان 98 هزارنفری اردکان در 60 کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.
7544/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.