به گزارش ایرنا، این جشنواره با هدف معرفی ظرفیت های تاریخی و فرهنگی و آداب و رسوم مردم به خصوص روستائیان به همت بخشداری و همکاری شوراهای اسلامی روستایی این شهرستان امروز سه شنبه شروع به کار کرد.
بخشدار مرکزی مهریز گفت: جشنواره تا نهم فروردین ‌ماه 1398 با برنامه های فرهنگی و هنری و عرضه محصولات کشاورزی و صنایع دستی و غذاهای محلی دایر است.
مهدی دهقانی زاده در حاشیه برگزاری جشنواره در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مسافران و میهمانان نوروزی می توانند با حضور در جشنواره از برنامه های آن استفاده کنند.
وی ابراز امیدواری کرد که برگزاری اینگونه جشنواره ها بتواند در معرفی هرچه بیشتر شهر و فرهنگ و توانایی های مردم و منطقه به مسافران موثر واقع شود.
شهرستان مهریز با 55 هزار نفر جمعیت، در جنوب استان و مرکز آن در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد و در کنار جاده بین‌المللی شمال، جنوب کشور( تهران، بندرعباس و یزد، کرمان) واقع‌شده است.
این شهرستان از سمت شمال به بخش مرکزی یزد، از شرق به بخش های مرکزی بافق و شهرستان شهربابک استان کرمان، از سمت جنوب به خاتم و سیرجان و از سمت غرب به بخش نیر و شهرستان‌های ابرکوه و تفت محدود است.
شهرستان مهریز دارای یک بخش مرکزی و پنج دهستان به اسامی ارنان، بهادران، تنگ چنار، میانکوه و خور میز و 200 آبادی است.
45 روستای بخش مرکزی مهریز دارای شورای اسلامی و دهیاری مصوب است و تاریخ بنای شهرستان و اطراف آن مربوط به‌پیش از اسلام است.
بنای مهریز را با حدود 600 اثر تاریخی و فرهنگی که 100 مورد آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده به مهر نگار دختر انوشیروان ساسانی نسبت می‌دهند.
7541/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.