معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد، گفت: اکنون پرونده زوجین دارای اختلاف خانوادگی مستقیم به دادگاه خانواده ارجاع نمیشود و توسط معاونت اجتماعی به کارگاه های آموزش مهارت های زندگی موسوم به مهر هدایت میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدحسین رحیمیزاده در دیدار با نماینده ولیفقیه و امام جمعه یزد، افزود: زوجین شرکت کننده در کارگاههای مهر از محتوای آموزشی بسیار رضایت دارند و فقط اذعان میکند که باید این محتوا را قبل از ازدواج و قبل از شکلگیری دعاوی خانواده میآموختند.
وی درباره تشکیل بنیاد صیانت خانواده در استان، اظهار داشت: بر حسب ابلاغیه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضائیه باید بنیاد صیانت از نهاد خانواده در استان تشکیل شود که این بنیاد 5 عضو ثابت دارد و 15 عضو هم از میان نخبگان، فرهیختگان و افراد صاحب فکر و ایده در حوزه خانواده انتخاب می گردند.
وی ضمن تقدیر و تشکر از آیت الله ناصری به سبب دغدغه درباره مسائل مرتبط با خانواده و جوانان در استان، اظهار داشت: اکنون بیشترین تلاش مجموعه منحصر به مداخله در فرایند طلاق است، اما ضرورت دارد برنامهها در یک سیاست جامع مدون دیده شود و محتوای آموزشی مناسب با سنین و مقاطع مختلف در نظر گرفته شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری از تشکیل جلسات مشترک با دانشگاه و آموزش و پرورش خبر داد و گفت: اکنون باید مشارکت دانشگاه و آموزش و پرورش را در تهیه محتوای مناسب و ایجاد زیر ساختهای ارائه آموزش به جوانان را فراهم آورد، چراکه موفقیت و اثر گذاری این آموزشها در گرو استفاده از همه ظرفیت ها و جلب مشارکت همه نهادها و سازمانهای ذیمدخل در این مسئله است.
وی تصریح کرد: ترویج فرهنگ زندگی ایرانی-اسلامی یکی از رویکردهایی است که باید دنبال شود، امروزه رواج سبک زندگی غربی، میل به تجملگرایی و دوری از اخلاق اسلامی، تزلزل بنیان خانواده را در پی داشته که باید برای مقابله با این تهاجم فرهنگی چاره اندیشی صورت گیرد.
رحیمیزاده ابراز داشت: افزایش درخواست طلاق توافقی، کاهش ازدواج و افزایش طلاق از جمله آماری است که شایسته جامعه اسلامی نیست و تغییر در این روند نیازمند تدوین سند جامع و جلب مشارکت پویا و اثر بخش است.