سید علی باقری عصر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کپه کاری به صورت حفر چاله به قطر 20 سانتیمتر و عمق 15 سانتیمتر است به نحوی که خاک برداشتی در جلوی چاله به صورت هلالی جمع شود.
وی ادامه داد: در هر هکتار حدود یک هزار کپه و هر کپه به تعداد پنج تا 10 عدد بذر مورد استفاده قرار می گیرد و برای نتیجه بخش بودن عملیات اجرایی، محدوده زیر پوشش قرق شده و دامداران تا پایان زمان قرق باید از ورود به منطقه خودداری کنند.
به گفته این مسئول، اهمیت پوشش گیاهی مراتع در تولید خوراک دام، نفوذ آب باران، تولید گیاهان دارویی، اشتغال‌های جانبی و همچنین اثرات زیست‌محیطی در تولید اکسیژن و کاهش گاز دی‌اکسید کربن مؤثر است.
باقری اشاره‌ای به میزان بودجه اختصاص‌یافته برای اجرای طرح نکرد و بر تداوم انجام آن با همکاری مردم در مناطق روستایی بخش مرکزی و مراتع منطقه تأکید کرد.
باقری، سطح عرصه منابع طبیعی مهریز را 600 هزار هکتار ذکر کرد که برای حراست از آن‌ها به همکاری و همیاری تمام مردم و مسئولان نیاز است.
دهستان تنگچنار با سه هزار نفر جمعیت در 30 کیلومتری شهر مهریز قرار دارد.
بخش مرکزی مهریز شامل دهستان‌های میانکوه، ارنان، تنگچنار، بهادران و خورمیزات است و از جمعیت 50 هزارنفری این شهرستان حدود 30 درصد در روستاها زندگی می‌کنند.
مرکز شهرستان مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
7541/ 6197
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.