به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش گیلان به ایرنا، نادر جهان آرای اظهار داشت: هدایت تحصیلی با هدف افزایش آگاهی دانش آموزان، برای بهترین انتخاب به صورت آگاهانه و آزادانه در مسیر زندگی و در راستای تضمین آینده شغلی دانش آموزان انجام می شود.
وی افزود: دانش آموزان در فرم های هدایت تحصیلی، اولویت های مورد علاقه خود را انتخاب و دانش آموزانی که حد نصاب رشته مورد علاقه را کسب کنند، می توانند در رشته دلخواه ثبت نام شوند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان خاطرنشان کرد: دانش آموزان بر اساس فرم شماره 6 در زمینه آزمون های مشاوره ای (30 امتیاز)، نظر والدین ( 5 امتیاز)، نظر دانش آموزان ( 10 امتیاز )، دبیران و بررسی های مشاوره ای (هر کدام 10 امتیاز)، عملکرد تحصیلی ( 35 امتیاز) در راستای توانمندی ها، علایق و آمادگی تحصیلی خود و همچنین در رقابت با دیگر دانش آموزان امتیاز بندی می شوند، عملکرد تحصیلی و نمره ورقه خرداد پایه های هفتم، هشتم و نهم ملاک عملکرد تحصیلی آنها است.
جهان آرای با اشاره به نقش مهم مشاوران در کمک به انتخاب رشته مناسب دانش آموزان، اظهار داشت: در طول سال تحصیلی، در دوره اول متوسطه برای هر 15 نفر یک ساعت مشاوره انجام می شود و 270 مشاور در استان گیلان با بررسی کلیه فعالیت های دانش آموزان در طول سال های تحصیلی، نظر تخصصی خود را به اولیا و دانش آموزان برای انتخاب رشته مناسب ارائه می دهند.
وی خاطر نشان کرد: امسال حداقل نمره دروس با هر رشته تحصیلی مشخص شده که شرط لازم ورود به رشته تحصیلی است و دانش آموزان با توانایی علمی بالاتر و ظرفیت جذب مدارس هر منطقه می توانند در رشته های مورد علاقه خود ثبت نام کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان اضافه کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، تا پایان برنامه ششم توسعه کشور، آموزش و پرورش موظف شده تا 48 درصد از ظرفیت تحصیلی خود را به رشته های کاردانش و فنی و حرفه ای اختصاص دهد.
در سال تحصیلی گذشته، افزون بر 370 هزار دانش آموز در مدارس استان گیلان تحصیل کردند.
7286 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.