به گزارش خبرنگار ایرنا، پاشا سماپور عصر پنجشنبه در جلسه بررسی نقش گردشگری در توسعه، در محل شورای اسلامی شهرستان آستارا اظهار داشت: اشتغالزایی پایدار و جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها از مزایای طرح های بوم گردی است و از آبشار لاتون، گردنه حیران و نوار ساحلی آستارا باید برای تکمیل زنجیره خدمات گردشگری استفاده شود.
وی بیان کرد: فرمانداری آستارا در راستای برنامه های دولت، برای اجرای طرح های بوم گردی در روستاهای این شهرستان گام های بلندی برداشته است و در درآمدزایی به روستانشینان موثر خواهد بود.
وی نبود فضای مناسب برای جلسات و مراجعات مردمی را از مشکلات شورای اسلامی شهرستان آستارا دانست و از فرمانداری این شهرستان خواست با تامین محل مناسب، زمینه خدمات رسانی و فعالیت چشمگیر این نهاد را فراهم کند.
سماپور ادامه داد: شورای اسلامی شهرستان آستارا با استفاده از همه ظرفیت های موجود، برای خدمت به مردم تلاش می کند و امیدواریم مسئولان نیز جهت توسعه همه جانبه با این نهاد همکاری کنند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آستارا نیز در این جلسه گفت: سهمیه این شهرستان برای ساخت خانه بوم گردی، 180 واحد است و همکاری شورای اسلامی شهرستان در شناسایی محل های مستعد اجرای این طرح ها ضرورت دارد.
داریوش ملک زاده افزود: 104 طرح بوم گردی به کارگروه استانی معرفی و با اجرای 28 طرح موافقت شده است و هر خانه بوم گردی با حداکثر 150 متر مربع مساحت با کاربری گردشگری، در داخل طرح های هادی ساخته می شود.
وی ادامه داد: سقف تسهیلات بانکی هر واحد، یک میلیارد و 500 میلیون ریال با 6 درصد سود است و دولت برای حمایت از این طرح، به هزینه صدور پروانه و نظام مهندسی تخفیف داده است.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در 2 بخش و 62 روستا در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع است.
7105 / 7124 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.