گزارش روابط عمومی استانداری گیلان به ایرنا حاکیست؛ مصطفی سالاری در نشست با خیرین گیلانی مقیم خارج از استان که به همت اداره کل کمیته امداد امام خمینی گیلان برگزار شد، با قدردانی از نقش آفرینی این افراد در فقر زدایی و حمایت از نیازمندان اظهار داشت: بسیاری از خیرین از کارآفرینان موفق کشور هستند و ورود این افراد به حوزه ترویج مهارت و کارآفرینی، می تواند به مراتب تاثیرگذارتر باشد.
وی خاطرنشان کرد: اگرچه کارآفرینی و مهارت آموزی از ارائه کمک های موردی دشوارتر است، اما این اقدامات می تواند افراد زیادی را از دریافت حمایت بی نیاز سازد.
استاندار گیلان تامین جهیزیه و سرپناه برای افراد نیازمند را از جمله اقدامات افراد و گروه های نیکوکار ذکر و اضافه کرد: در صورتی که سرپرست خانواده از مهارت کسب و کار برخوردار شود، نیازی به این قبیل اقدامات حمایتی نیست چراکه خود فرد قادر به تامین نیاز خانواده اش خواهد بود.
وی یادآور شد: تعداد افراد نیازمندی که به دلیل شرایط سنی و ناتوانی جسمی یا ذهنی قادر به اشتغال نیستند، محدود است و از این رو مهارت آموزی و ایجاد زمینه اشتغال می تواند بطور چشمگیری به کاهش آمار نیازمندان منجر شود.
سالاری با تاکید بر اینکه حمایت های مالی به تنهایی راهگشا نیست، گفت: حمایت از کسب و کار اغلب به اعطای وام خلاصه می شود در حالی که ارائه خدمات مشاوره شغلی و کمک به بازاریابی حائز اهمیت است.
استاندار گیلان مسئولیت پذیری و تعهد خیرین در زمینه حمایت از محرومان را فراتر از قانون و شرع خواند و اظهار کرد: در دین مبین اسلام خمس و زکات و در قانون نیز مالیات به عنوان ابزاری برای حمایت از کسانی که برای امرار معاش دچار مشکل هستند، تعیین شده اما افراد خیر از روی مسئولیت اجتماعی و حس نوع دوستی به انجام اقداماتی فراتر از این حدود می پردازند.
وی دستیابی به رضایت درونی و آرامش روانی را بزرگترین پاداش خیرین در مقابل انجام فعالیت های انسان دوستانه دانست و توسعه اجتماعی را در گرو پرورش چنین افرادی عنوان کرد.
سالاری به مقایسه ظرفیت ها و محیط کسب و کار گیلان با سایر استان ها پرداخت و تصریح کرد: در گیلان با صرف وجوه نسبتا کمی در مقایسه با سایر مناطق می توان شغل ایجاد کرد.
وی ادامه داد: در بیشتر روستاهای گیلان با ساخت یک کلبه 50 متری به شرط بازاریابی و معرفی مطلوب می توان درآمد به مراتب بهتری از یک کارمند کسب کرد.
نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر اینکه کار خیر به معنی کمک بلاعوض نیست، عنوان کرد: حتی سرمایه گذاری که هدف کسب سود اقتصادی را دنبال می کند، می تواند با احداث یک واحد تولیدی یا خدماتی علاوه بر اینکه به نیت خود دست می یابد، با ایجاد اشتغال برای بیکاران منشأ خیر شود.
سالاری گفت: سرمایه گذاران با در نظر گرفتن ابعاد اجتماعی فعالیت خود می توانند در مناطقی که از آمار بالایی در زمینه بیکاری برخوردارند، اقدام به سرمایه گذاری کنند؛ از خیرین درخواست کمک بلاعوض ندارم بلکه برای راه اندازی کسب و کار در گیلان از این افراد توانمند دعوت می کنم.
وی خاطرنشان کرد: گیلان ظرفیت های عظیمی دارد که امروزه با فراهم شدن زیرساخت های متعدد راه برای استفاده از این ظرفیت ها هموارتر شده است.
2007/7296
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.