به گزارش خبرنگار ایرنا، فرهام زاهد روز دوشنبه در این جلسه افزود: در ابتدای انتخاب شهردار رشت، نصرتی انتخاب بنده نبود اما اکنون خوشحالم که این اتفاق افتاد و با او آشنا شدم.
وی با بیان اینکه نمره بسیار خوب به عملکرد نصرتی می دهم، اظهار داشت: بایستی با کمک زبان و قلم در حوزه مدیریتی، هیچ عزیزی را ناراحت نکنیم.
این عضو شورای اسلامی کلانشهر رشت خاطر نشان کرد: باید با حفظ وحدت و همدلی برای ایجاد فضایی تلاش شود که طرف ، دنبال در خروجی نباشد.
وی با بیان اینکه نصرتی پیش از این نیز پیشنهاد مسئولیت منطقه آزاد کیش را داشت، تصریح کرد: ما می گوییم که ایشان وفای عهد نکردند، وفای عهد که یک طرفه نمی شود زمانی که خودمان عهدمان را می شکنیم.
وی بیان داشت: از مردم شریف رشت عذرخواهی می کنم که در انجام وظیفه خود برای ثبات مدیریت یک مدیر توانمند در سطح ملی، آنطور که باید موفق عمل نکردم.
احمد رمضانپور نرگسی یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی رشت نیز در این جلسه یکی از دلایل عقب ماندگی این کلانشهر را نبود ثبات مدیریت عنوان کرد و گفت: زمانی که شهردار رشت را انتخاب کردیم از او سئوال شد که در صورت پیشنهاد پست بالاتر چه تصمیمی می گیرد، ایشان با صداقت گفتند که شهردار رشت خواهند ماند اما اینکه چه دلیلی موجب رفتن ایشان شده، بایستی آسیب شناسی شود.
وی افزود: شهرداری که توانست در مدتی کوتاه آرامش و امید را در دل شهروندان به وجود آورد، مدیران با تجربه، دارای تخصص و شایسته را انتخاب کند، چه اتفاقی افتاده امروز شاهد درخواست استعفا و رفتن او هستیم؟
وی با تشریح کارهای انجام شده در مدت مسئولیت نصرتی اظهار داشت: گرفتن پنج درصد از سهام بانک شهر به مبلغ 200 میلیارد تومان که اعتباری برای شهرداری است، ایجاد ردیف اعتبار برای تراموا، احصاء 25 پروژه مهم ، گرفتن سند برای 25 هکتار زمین در مسکن مهر و پیگیری مشکلات مربوط به زباله سراوان از جمله مهمترین این کارهاست.
اسماعیل حاجی پور یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی کلانشهر رشت نیز در این جلسه در سخنانی گفت: زمانی که عمر مدیریت کم می شود، قطعا شهر ضرر می بیند.
وی با اشاره به اقدامات و زحمات نصرتی در مدت فعالیتش به عنوان شهردار رشت افزود: ایشان پروژه تراموا را در رشت زنده کرد و ردیف اعتباری در سطح کشوری گرفت، اعتبار مشاور برای این پروژه تامین شد و تا سه ماه آینده مطالعات آن تمام می شود.
وی اظهار داشت: نصرتی در همان زمان چند پیشنهاد مسئولیت داشت اما رشت را انتخاب کرد و با اطلاعات کافی مسئولیت مدیریت شهری این کلانشهر را به عهده گرفت.
فاطمه شیرزاد دیگر عضو شورای اسلامی کلانشهر رشت نیز در جلسه بررسی موضوع استعفای شهردار رشت گفت: با آغاز به کار شورای پنجم برای انتخاب شهردار رشت، از بین گزینه های مختلف برای به دست گرفتن سکان مدیریت شهری این کلانشهر نصرتی را انتخاب کردیم که کار بسیار سختی بود اما امروز بایستی در کمتر از یک سال، برای رفتن او موافقت کنیم.
وی افزود: نصرتی بسترها و زمینه های خوبی را برای رشت ایجاد کرد که بایستی از این فرصت ها به خوبی برای پیشرفت و توسعه این کلانشهر استفاده کنیم.
امیرحسین علوی رئیس شورای اسلامی کلانشهر رشت نیز در این جلسه با بیان اینکه شورای اعضای شورا بالاترین سطح همکاری را با مسعود نصرتی داشتند، گفت: برای بیشتر درخواست ها از سوی شهردار همکاری های لازم وجود داشته که شاهد این ادعا آمار بالای مصوبات شوراست.
وی شهرداری را یکی از بزرگترین سازمان های خدمات رسان عنوان و اضافه کرد: اعضای شورا با برنامه ریزی برای پیشبرد این سازمان تلاش می کنند و مدیران و کارکنان شهرداری نیز با عزم و اراده صد چندان به کارشان ادامه می دهند تا وقفه ای در خدمات رسانی احساس نشود.
مسعود نصرتی نیز در این جلسه با اشاره به موضوع استعفای خود و تقدیم استعفانامه به رئیس شورا گفت:
یکی از تصمیمات مهم کاری ام را گرفته ام که بخشی شخصی و خانوادگی است.
وی با بیان اینکه نیت بنده کار کوتاه مدت در رشت و قبول مسئولیت نبود، اظهار داشت: دلایل زیادی برای این استعفا وجود داشته که اداری نیست، تا آخرین لحظه برای تغییر این شرایط تلاش کردم تا کار را در پست مدیریت شهری رشت ادامه دهم.
موضوع استعفای مسعود نصرتی قزوینی نژاد شهردار رشت امروز (دوشنبه) با برگزاری چهل و نهمین جلسه شورای اسلامی این کلانشهر بررسی و در نهایت با استعفای او موافقت شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا در این جلسه با حضور 10 عضو از 11 عضو شورای اسلامی کلانشهر رشت، هفت نفر به استعفای نصرتی رای موافق دادند. پس از موافقت با استعفای شهردار رشت، برگه هایی برای نوشتن اسامی پیشنهادی برای مسئولیت سرپرست شهرداری رشت بین اعضای شورا توزیع شد که علی بهارمست یکی از معاونان شهردار بیشترین رای را بین اعضا داشت و در نهایت با رای 10 عضو شورای اسلامی رشت، سرپرست شهرداری این کلانشهر شد.
مسعود نصرتی شصت و پنجمین شهردار رشت، شنبه گذشته استعفانامه خود را به رئیس شورای اسلامی کلانشهر رشت ارائه و از سمت خود استعفا کرد.
پذیرش مسئولیت معاون سازمان شهرداری ها و هیاری های کشور دلیل استعفای مسعود نصرتی شهردار رشت عنوان می شود.
رشت از نخستین شهرهای ایران است که در آن شهرداری تاسیس شد؛ حاج میرزا خلیل آقا نخستین رئیس انجمن بلدیه رشت بود و پس از انتخاباتی در روز دهم بهمن ماه 1286، این انجمن تاسیس شد.
رشت حدود 700 هزار نفر جمعیت ثابت دارد که به طور متوسط ، این تعداد در طول روز به بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر می رسد.
شورای اسلامی کلانشهر رشت 11 عضو دارد که امروز 10 نفر حضور داشتند و حامد عبداللهی غائب بود.
7286 / 2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.