مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان گفت: انس با قرآن انسان را به جایی می‌رساند که اجازه نمی‌دهد درباره دیگران بد بیاندیشد.

به گزارش ایلنا از رشت، فیروز فاضلی در آیین اختتامیه بیستمین دوره مراسم سی روز با قرآن کریم رشت که در مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیا(ص) این شهر برگزار شد، با اشاره به بیان احکام روزه در بخشی از آیات سوره بقره، گفت: معنای حقیقی روزه در آیات قرآن کریم خود را از گناه نگه داشتن و تقوا پیشه کردن است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در ادامه افزود: عبادات از گذشته به سه قسمت عبادات عوام، عبادت خواص و اخص الخواص تقسیم شده است.

وی اظهار کرد: روزه عوام تنها به تحمل گرسنگی و تشنگی منحصر می‌شود اما در روزه خواص فرد روزه دار، اعضا و جوارح خود را برای رضای خدا از گناه نگه می‌دارد.

فاضلی خاطرنشان ساخت: در روزه خواص الخواص تمام وجود انسان سرشار از پاکی و نور می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری محافل و مجالس قرآنی، گفت: آشنایی با مفاهیم قرآنی و بهره‌مندی از صوت زیبای قاریان یکی از برکات اولیه این تنوع جلسات است.

وی اظهار کرد: اهل تدبر شدن و تفکر در آیات قرآن کریم از آشنایی با آیات مهمتر و هدف زیباتری از انس با قرآن است.

فاضلی اذعان داشت: انس با قرآن اخص الخواص انسان را به جایی می‌رساند که انسان در دل راه نمی‌دهد که درباره دیگران بد بیاندیشد.

وی تاکید کرد: رشد و تعالی اخلاق حاصل از انس با قرآن کریم باید در جامعه به صورت محسوس دیده شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان یادآور شد: ثمره جلسات انس با قرآن کریم تقوا، شکرگزاری و رشد تعالی روحی و  معنوی است.

فاضلی اظهار کرد: ویژگی قرائت قرآن اخص الخواص این است که مظهر قرآن می‌شوند و همه حرکاتشان مقهور حق خواهد بود.

در پایان این مراسم از پنج نفر از کسانی که سابقه شرکت ٢٠ ساله در مراسم سی روز با قرآن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رشت را داشتند و همچنین تعدادی از حافظان قرآن کریم تقدیر شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.