معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گیلان از پیگیری پروندههای مددجویان گیلانی توسط 200 مددکار خبر داد.
به گزارش ایلنا از رشت، عباس فلاحتی در تبیین اهمیت مددکاری در کمیته امداد و ضرورت آن گفت: حوزه پذیرش و مددکاری بهعنوان پل ارتباطی بین کمیته امداد و مددجویان تحت حمایت است و مددکاران خانواده با بهرهگیری از دانش و مهارت نسبت به رسیدگی درخواست مراجعه کنندگان و رفع مشکلات و نیازهای اساسی آنان تلاش میکنند.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات برحسب اولویتبندی و نیاز خانواده با رویکرد توانمندسازی انجام میشود، افزود: ارتباط مؤثر و کارآمد از اساسیترین و ضروریترین عناصر شکلدهنده مددکاری است که میتواند زمینههای مراقبتی، ارزیابی و تشخیص، راهنمایی و توانمندی مددجویان را فراهم کند.
فلاحتی با اشاره به اینکه در حال حاضر 200 مددکار مسئولیت پیگیری پروندههای مددجویان کمیته امداد گیلان را به عهدهدارند اظهار کرد: هر مددکار بهطور میانگین 500 پرونده مددجویی دارد که باید بهطور ایده آل به صد پرونده مددجویی کاهش پیدا کند تا بتوانند با رسیدگی هرچه بهتر، تمامی نیازهای خانوادههای مددجو را با سرعت بیشتری بررسی و پیگیری کنند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گیلان آشنایی با آسیبهای اجتماعی خانوادههای تحت حمایت، بررسی مشکلات مددجویان بازمانده از ازدواج و تحصیل، اعتیاد، طلاق و دلایل پیدایش فقر و کمک به توانمندی مددجویان تحت حمایت را از وظایف مددکاران عنوان کرد و ادامه داد: مددکار محوری از مهمترین برنامههای کمیته امداد است که در این مسیر از تمام توان علمی و تجربه مددکاران برای مرتفع ساختن مسائل و مشکلات پیش روی مددجویان استفاده میشود .
وی مددکاری را خدمتی دانست که در آن مددکار کمک میکند مددجو مشکل و تواناییهای خود را شناخته و با استفاده از منابع و امکانات موجود در جهت حل مشکل خود برآید.