چنگیز شکوری روز جمعه به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به کاهش نزولات جوی و احتمال کمبود آب، آماده سازی و بهسازی سردهنه های کشاورزی و پیگیری پرداخت بدهی برق چاه های آب کشاورزی، بازسازی مرکز آب برگردان میانکوه و بازگشایی چاه های عمیق در بخش مرکزی در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: فرمانداری تالش با دعوت از مدیران کل آب منطقه ای، برق و رئیس سازمان جهاد کشاورزی برای رفع مشکلات آب اقدام می کند و در بخش مرکزی تالش نسبت به حفر پنج حلقه چاه عمیق اقدام و با اجرای یک هزار و 100 متر شبکه انتقال برق، از ظرفیت چاه فلمن بهره مند خواهیم شد و طی روزهای آینده مشکل کم آبی کشاورزان حل خواهد شد.
شکوری اظهار کرد: بهسازی آب بندان ها، احداث آب بندان های جدید، مدیریت اصولی منابع تامین آب و تدوین تقویم فعالیت های زراعی از راهکارهای رفع مشکلات آب کشاورزی در بخش مرکزی تالش است و آبسواران و میراب ها باید به موقع به شخم و پاکسازی جوی و نهر اراضی کشاورزی اقدام کنند.
وی ادامه داد: با توجه به وسعت اراضی کشاورزی بخش مرکزی تالش با حضور فرماندار، نماینده و مدیران آب، آبیاری، جهاد کشاورزی، اداره برق، اعضای شورای اسلامی بخش و روستاها و دهیاران از مناطق کشاورزی این بخش بازدید و جلسات حفاظت و مدیریت منابع آب برگزار می شود.
بخش مرکزی تالش 800 کیلومتر مربع وسعت، 125 آبادی و روستا و شش هزار و 400 هکتار اراضی کشاورزی دارد و کیوی، توتون، عسل، فندق، گیاهان دارویی ، گوشت قرمز و محصولات سردرختی مانند گیلاس و گوجه سبز از تولیدات آن است.
شهرستان تالش با 200 هزار نفر جمعیت در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در 110 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.
7124/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.